Η Ελεονώρα Μελέτη «τα χώνει» στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ασε μας κουκλίτσα μου, δεν είστε και λοκατζήδες» - iefimerida.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη «τα χώνει» στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ασε μας κουκλίτσα μου, δεν είστε και λοκατζήδες»

Ελεωνόρα Μελέτη/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mία νέα κόντρα φαίνεται να βρίσκεται στα σκαριά μεταξύ δύων πολύ αγαπημένων προσώπων της ελληνικής showbiz.

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια αρχικά είχε μιλήσει έξω από τα δόντια στον Δημήτρη Σκουλό, λέγοντας πως φαίνεται ξεκάθαρα πως η κριτής του GNTM έχει πειράξει την μύτη της, με εκείνον να της απαντά πως δεν έχει ιδέα αν όντως ισχύει.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ξαναχτύπησε σήμερα μέσω από την εκπομπή στο Party fm 104.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη διάβασε on air την συνέντευξη που είχε δώσει η Ηλιάννα Παπαγεωργίου σε γνωστό περιοδικό στο οποίο περιέγραφε το πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες δουλειάς των μοντέλων και πόσο απαιτητικό επάγγελμα είναι αυτό που κάνει.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, φαίνεται πως δεν κρατήθηκε και της απάντησε on air.

«Άσε μας κουκλίτσα μου. Δεν είστε και λοκατζήδες. Ποζάρετε και βγάζετε λεφτά. Όσα βγάζετε δηλαδή. Μην τρελαθούμε κιόλας. Σιγά την δυσκολία», ανέφερε η ίδια στο ραδιόφωνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ