Η Μελέτη δεν μασάει: Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φτιάξει τη μύτη της και φαίνεται [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μελέτη δεν μασάει: Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φτιάξει τη μύτη της και φαίνεται [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το GNTM έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο από την πρεμιέρα του με το επιθετικό ύφος των κριτών στις διαγωνιζόμενες.

Και μάλιστα έκανε μεγάλο μπαμ όταν άρχισε να κόβει το ένα μετά το άλλο τα κορίτσια για τις πλαστικές. Με αποκορύφωμα την Ιωάννα Μπέλλα, την καλλονή που κόπηκε από το GNTM και λίγο αργότερο στέφθηκε Σταρ Ελλάς.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μιας εκ των κριτών με το... πριν και το μετά, υπονοώντας ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη.

Κανείς όμως δεν της έθεσε το θέμα και γενικότερ δεν συζητήθηκε ποτέ και πουθενά. Με εξαίρεση την Ελεονώρα Μελέτη η οποία έχοντας καλεσμένο τον Δημήτρη Σκουλό στην εκπομή της, μίλησε για τις πλαστικές της Ηλιάνας.

Η εικόνα με το μετά και το πριν της Ιλιάνας Παπαγεωεργίου

Η Ελεονώρα Μελέτη του είπε πως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φτιάξει τη μύτη της και φαίνεται και ο Δημήτρης Σκουλός, απάντησε πως δεν το ξέρει και δεν το έχει καταλάβει.

Συγκερκιμένα είπε ο φωτογράφος: «Παλιά ήταν στην τηλεόραση, πάρε ξανθό μαλλί, πάρε στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγες. Το δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Δεν είναι next top τηλεπερσόνα, next top παρουσιάστρια, next top model λέγεται. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική επέμβαση τόσο μικρή που να μην την καταλαβαίνω εγώ. Μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου. Να μη φαίνεται. Η Ηλιάνα μπορεί να την έχει φτιάξει τη μύτη της, δεν το ξέρω, δεν την έχω ρωτήσει. Δεν το γνωρίζω. Εμένα δεν μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται δίπλα μου συνέχεια και την βλέπω. Δε μου φαίνεται φτιαγμένη. Θα τη ρωτήσω. Άλλο μοντέλο και να μη φαίνεται η επέμβση και άλλο… Θυμάστε παλιά η τηλεόραση. Πάρε ξανθά, πάρε στήθος. Μιλάμε τώρα για μοντέλα».

Η φωτό της Ιλιάνας που το Διαδίκτυο δεν μπορεί να ξεχάσει
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ