GNTM: Η Αννα Αμανατίδου αποκαλύπτει με ποια κεράτωσε τη Μέγκι ο σύντροφός της - iefimerida.gr

GNTM: Η Αννα Αμανατίδου αποκαλύπτει με ποια κεράτωσε τη Μέγκι ο σύντροφός της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αννα Αμανατίδου αφού βγήκε από το GNTM σχολιάζει όλα όσα λέγονταν εδώ και καιρό για τις σχέσεις της με την Εύη Ιωαννίδου και την Μέγκι Ντρίο.

Για τις σχέσεις τους έξω από το παιχνίδι, πριν μπουν καν σε αυτό, συγκεκριμένα.

Η Άννα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»: «H Εύη με είχε πιάσει στη Θεσσαλονίκη και μου είχε πει πως θέλει να ξεκινήσει μόντελινγκ. Και της είπα να το κάνει. Μετά δούλεψε σε ένα μαγαζί για δυο εβδομάδες και έφυγε. Και πήρα εγώ τη θέση της. Με τη Μέγκι δεν ήμασταν φίλες. Έτυχε να συνεργαστούμε σε κάποια fashion show. Ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσα. Δεν μου ήταν εντελώς αντιπαθής. Δεν με έχει βοηθήσει ποτέ. Η Μέγκι πίστεψε πως εγώ ήξερα πως την κερατώνει ο δικός της και δεν της το είπα. Επειδή ο δικός της τα έφτιαξε μετά με μια φίλη μου κοντινή, θεώρησε πως έπρεπε να της το πω. Πρώτον δεν μπλέκομαι και δεύτερον δεν είναι φίλη μου για να κάτσω να της το πω»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ