GNTM: Είχαν διώξει την Ιωννίδου από δουλειά για να πάρουν την Αμανατίδου; Τι απάντησε η Εύη - iefimerida.gr

GNTM: Είχαν διώξει την Ιωννίδου από δουλειά για να πάρουν την Αμανατίδου; Τι απάντησε η Εύη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά και η Εύη Ιωαννίδου γνωρίζονταν με την Αννα Αμανατίδου πριν μπουν στο παιχνίδι. Εστω και αν δεν έκαναν παρέα.

Η Εύη Ιωαννίδου η οποία αποχώρησε χθες βράδυ από το GNTM βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή των Κου Κου όπου και μίλησε για τη... σχέση αυτή ή καλύτερα αυτή τη μεγάλη κόντρα.

«Δεν ισχύει ότι με έδιωξαν από τη δουλειά στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν την Αμανατίδου. Την ήξερα σαν όνομα, αλλά προσωπικά δεν την γνώριζα. Δεν είχαμε κάνει ούτε παρέα, ούτε είχαμε βρεθεί στον ίδιο κύκλο. Η άποψη μου για τη συγκεκριμένη είναι ότι σε κάποια πράγματα που εσείς δεν βλέπατε ήταν πολύ διαφορετική. Το λένε πολλές κοπέλες. Έκρινε τους πάντες, ήταν σαν πέμπτος κριτής. Είχε δύο πρόσωπα. Κάτι προσωπικό μαζί της δεν έχω. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα… Δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες μας μέσα στο παιχνίδι. Εμένα δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω, κάτι που κάνει πάρα πολύ εκείνη. Δεν κακολόγησα και δεν έβρισα κανέναν. Πολλές γύρισαν και είπαν πολύ άσχημα πράγματα για μένα… Επιθετική δεν ήμουν ποτέ. Έλεγα την άποψή μου. Τους πονάει η αλήθεια κάποιους. Είμαι δίκαιη, αντικειμενική και ειλικρινής…», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM Αννα Αμανατίδου Εύη Ιωαννίδου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ