Αυτοί είναι οι λόγοι που μπορεί να ιδρώνετε κατά τη διάρκεια του ύπνου - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι λόγοι που μπορεί να ιδρώνετε κατά τη διάρκεια του ύπνου

Υπνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχλητικός, αντιαισθητικός, προκαλεί εκνευρισμό. O ιδρώτας κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι μια δυσάρεστη κατάσταση.

Ο ιδρώτας μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ενοχλητικός όταν κοιμόμαστε, γιατί τις περισσότερες φορές επηρέαζει την ποιότητα του ύπνου μας.

Οι νυχτερινές εφιδρώσεις είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που μπορεί να οφείλεται σε κάτι απλό, όπως η υψηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος ή τα ρούχα που φοράμε

Στην πραγματικότητα, ο ιδρώτας είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού απέναντι στη ζέστη προκειμένου το σώμα μας να μάς δροσίσει.

Η εφίδρωση είναι ο τρόπος που έχει οργανισμός για να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του. Όταν το σώμα εκτεθεί σε υψηλές θερμοκρασίες ανεβαίνει η ροή του αίματος και έτσι απελευθερώνεται ιδρώτας από τους πόρους του δέρματος. Μόλις λοιπόν ο ιδρώτας αρχίσει να εξατμίζεται, δημιουργείται ένα αίσθημα δροσιάς στο σώμα.

Όταν όμως συμβαίνει συχνά να ιδρώνετε κατά τη διάρκεια του ύπνου και δεν οφείλεται στα παραπάνω, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, προκειμένου να εντοπίσει την αιτία και να διαπιστώσει αν υπάρχει ιατρικό πρόβλημα.

Διαβάστε τους λόγους που που μπορεί να ιδρώνετε κατά τη διάρκεια του ύπνου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιδρώτας Ύπνος λόγοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ