Τη δημιουργία ενός ευρύτερου σχήματος επιδιώκει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, Άρης Τεμεκενίδης - iefimerida.gr

Τη δημιουργία ενός ευρύτερου σχήματος επιδιώκει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, Άρης Τεμεκενίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δημιουργία ενός ευρύτερου σχήματος, που θα μπορεί να συνδέσει ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές καταβολές με βασική συμφωνία στα βασικά ζητήματα της περιοχής, επιδιώκει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Άρης Τεμεκενίδης, όπως ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των βασικών προγραμματικών αρχών και θέσεων της παράταξής του, "Καλαμαριά Πρώτη Ξανά", ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019.

Ο κ. Τεμεκενίδης είναι ήδη δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμαριάς και είχε εκλεγεί την προηγούμενη τετραετία συνεργαζόμενος με τη "Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς", ενώ είχε συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών στο ψηφοδέλτιο. Από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου προέβη σε δήλωση ανεξαρτητοποίησης, προσπαθώντας, όπως είπε, να δείξει ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους από διαφορετικές κομματικές καταβολές ή πολιτικές αφετηρίες.

Ο υποψήφιος υποστήριξε ακόμη ότι διαπιστώνει τέλμα και στασιμότητα στον δήμο εδώ και μια δεκαετία και υπογράμμισε ότι προτεραιότητές του είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, της κατάστασης στην καθαριότητα, της προσβασιμότητας των ΑμΕΑ και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων στις υπηρεσίες του Δήμου. Παράλληλα θα επιδιώξει την έναρξη του διαλόγου για την αξιοποίηση σημείων της περιοχής όπως το παραλιακό μέτωπο, το Παλατάκι, το στρατόπεδο Κόδρα, η μαρίνα αλλά και τα τουριστικά ακίνητα στο παραλιακό μέτωπο για τα οποία έχουν λήξει τα χρησιδάνεια και βρίσκονται στον αέρα. Χαρακτήρισε, τέλος, θέμα κομβικής σημασίας το ζήτημα της παραχώρησης του στρατοπέδου Νταλίπη για το οποίο εξέφρασε την πρόθεση να προχωρήσει σε διάλογο με τα δύο πανεπιστήμια της πόλης, ώστε να αξιοποιηθεί ο χώρος προς όφελος του τοπικού πληθυσμού και της κοινωνίας της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρης Τεμεκενίδης Εκλογές ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ