fbpx Κοτόπουλο με δύο μουστάρδες | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Κοτόπουλο με δύο μουστάρδες

Κοτόπουλο με δύο μουστάρδες
17|12|2018 | 14:08

Υπέροχη συνταγή για κοτόπουλο, την βρίσκουμε σε όλα τα καλά εστιατόρια. Το μυστικό της συνταγής είναι οι ποιοτικές μουστάρδες.

Υλικά

  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 4 στήθη κοτόπουλο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 κιλό μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά θυμάρι (ψιλοκομμένο, αν είναι φρέσκο)
  • 1/4 φλυτζανιού λευκό κρασί
  • 1/2 φλυτζάνι παχιά κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα με σπόρους
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα Dijon
  • Αλάτι και πιπέρι

Κοτόπουλο με δύο μουστάρδες | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Σε τηγάνι ροδίστε το κοτόπουλο σε μεσαία φωτιά με το ελαιόλαδο -Ρίξτε αλάτι και πιπέρι, ροδίστε για 6 λεπτά, βάλτε στην άκρη
  • Μέσα στο ίδιο τηγάνι ρίξτε τα μανιτάρια χοντροκομμένα και το κρεμμύδι και ροδίστε για 10 λεπτά ώσπου να φύγουν τα πολλά υγρά
  • Προσθέστε το σκόρδο και το θυμάρι, ροδίστε για ακόμη 1 λεπτό
  • Προσθέστε το κρασί, ανακατέψτε να πάρει αρώματα το μείγμα
  • Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και τις δύο μουστάρδες, αλάτι και πιπέρι
  • Προσθέστε και το κοτόπουλο στο τηγάνι, αφήστε να σιγοβράσει για 5-9 λεπτά
  • Ετοιμο! Σερβίρετε με μπρόκολο και κινόα, όχι τηγανητά

Κοτόπουλο με δύο μουστάρδες | iefimerida.gr 1

ΣΧΟΛΙΑ