«Πατερούλης» για τρίτη φορά ο Πούτιν - iefimerida.gr

«Πατερούλης» για τρίτη φορά ο Πούτιν

πατέρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγα ξέρουμε για την προσωπική ζωή του Ρώσου Προέδρου, ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα... ζωηρός καθώς στα 60 του χρόνια αναμένει τη γέννηση του τρίτου του παιδιού.

Σύμφωνα με τα Ρωσικά ΜΜΕ, η γυναίκα του, Λουντμίλα Πούτιν, στα πενηντατέσσερά της διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με στόχο αυτή τη φορά έναν γιο.Το προεδρικό ζεύγος έχει ήδη δύο κόρες, την εικοσιεπτάχρονη Μαρία και την εικοσιεξάχρονη Κατερίνα.

Για προληπτικό έλεγχο, λόγω της προχωρημένης της ηλικίας, η Λουντμίλα Πούτιν, το τελευταίο διάστημα παρακολουθείται από γιατρούς του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Μονάχου της Γερμανίας.

Η ίδια μάλιστα, με φανερή αίσθηση του χιούμορ, παραμονές των προσφάτων βουλευτικών εκλογών, δήλωσε πως ο σύζυγός της θα την χωρίσει εάν γεννήσει και πάλι κορίτσι.

Τέλος, φήμες θέλουν τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας να αναμένει και δεύτερο παιδί, από την εξωσυζυγική του σχέση με την κατά πολυ μικρότερή του Αλίνα Καμπάεβα, εικοσαεπτάχρονη πανέμορφη ολυμπιονίκης. Την είδηση αυτή,ωστόσο, διαψεύδει κατηγορηματικά η πλευρά του Ρώσου προέδρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ