Τα γυρίζει ο Τοσουνίδης για την διαγραφή του Κουίκ: «Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις» - iefimerida.gr

Τα γυρίζει ο Τοσουνίδης για την διαγραφή του Κουίκ: «Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις»

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ μαζί με τον Γιώργο Κατρούγκαλο- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, άλλαξε... τροπάρι για τον Τέρενς Κουίκ.

Ενώ χθές είχε δηλώσει οτι ο υφυπουργός Εξωτερικών «έθεσε εαυτόν εκτός ΑΝΕΛ», σήμερα χρησιμοποίησε διαφορετική γλώσσα. Είπε μέν οτι υπάρχει αποκλίνουσα πορεία του Τέρενς Κουίκ από τις θέσεις του κόμματος, αλλά συμπλήρωσε:

«Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις και δεν έχουν επιβληθεί πειθαρχικά μέτρα και γι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε».

Ερωτηθείς αν αυτό ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του κ. Παπαχριστόπουλου, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, τονίζοντας πως πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

Στο ερώτημα αν η αρχική χθεσινή δήλωση του Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, ότι θα παραιτηθεί όταν η Συμφωνία των Πρεσπών περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ έγινε εκ παραδρομής και ισχύει η διόρθωση ότι η παραίτηση θα γίνει όταν η Συμφωνία φτάσει στην Αθήνα, ο κ. Τοσουνίδης είπε ότι «παίζουμε με τις λέξεις», για να συμπληρώσει ότι «άλλες πολιτικές δυνάμεις κρύβονται».

Τέλος υποστήριξε ότι όσο και να προσπαθούν να ερμηνεύσουν την στάση των ΑΝΕΛ, αυτή είναι ξεκάθαρη, «αποχωρούμε από τις κυβερνητικές θέσεις και την κυβερνητική πλειοψηφία, όταν η Συμφωνία των Πρεσπών, έρθει προς ψήφιση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θεοδωροσ τοσουνιδησ Τέρενς Κουίκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ