Θεσσαλονίκη: Kλείνουν και το ΑΠΘ λόγω της ομιλίας Τσίπρα -Φόβοι επεισοδίων - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Kλείνουν και το ΑΠΘ λόγω της ομιλίας Τσίπρα -Φόβοι επεισοδίων

ΑΠΘ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό».

Η ομιλία του πρωθυπουργού είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες ατόμων που αντιδρούν στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη.
Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως κλείνει και το ΑΠΘ υπό τον φόβο επεισοδίων.

Το ΑΠΘ με ανακοίνωση του γνωστοποιεί πως, δεν θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές λειτουργίες στα κτίρια της κεντρικής Πανεπιστημιούπολης μετά τις 17:00 το απόγευμα. Όλες οι είσοδοι των κτιρίων που γειτνιάζουν με τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, όπως και οι καγκελόπορτες της περίφραξης προς τις οδούς αυτές θα κλειδωθούν μετά τις 17:00 για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΠΘ, '«οι Κοσμήτορες των Σχολών των άλλων κτιρίων θα ανακοινώσουν σχετικά με την πρόσβαση στα υπόλοιπα κτίρια. Από την ίδια ώρα θα παραμείνει κλειστό και το φοιτητικό αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Όλα τα σταθμευμένα οχήματα, σε όλους τους χώρους της Πανεπιστημιούπολης θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί το αργότερο μέχρι τις 17.00'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ