Ο δήμος Θεσσαλονίκης «ξηλώνει» τις αφίσες για την αυριανή ομιλία του Τσίπρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο δήμος Θεσσαλονίκης «ξηλώνει» τις αφίσες για την αυριανή ομιλία του Τσίπρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης κατεβάζουν από τις κολώνες από το πρωί της Πέμπτης, αφίσες και μπάνερ για την αυριανή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης - Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό». Η ομιλία του είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Από προχθές το βράδυ οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γέμισαν από αφίσες και μπάνερ για την ομιλία, με αποτέλεσμα ο δήμος Θεσσαλονίκης να προχωρήσει σε διαδικασία αφαίρεσής τους.

Όπως δήλωσε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης, έδωσε εντολή σε συνεργεία του δήμου να ξεκρεμάσουν ό,τι έχει τοποθετηθεί πάνω στις κολώνες φωτισμού, ενώ εντός της ημέρας θα βγει και γερανοφόρο όχημα του δήμου να συνδράμει στην αποξήλωση των μπάνερ.

«Υπάρχει κανονισμός του δήμου που απαγορεύει την αφισοκόλληση και την τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού στις κολώνες», ξεκαθαρίζει ο κ. Ζαχαριάδης.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης «ξηλώνει» τις αφίσες για την αυριανή ομιλία του Τσίπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο δήμος Θεσσαλονίκης «ξηλώνει» τις αφίσες για την αυριανή ομιλία του Τσίπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ