Μαντόνα-Κάθριν Ζέτα Τζόουνς-Τζένιφερ Λόπεζ: Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός των σπιτιών τους τρέλανε το Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαντόνα-Κάθριν Ζέτα Τζόουνς-Τζένιφερ Λόπεζ: Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός των σπιτιών τους τρέλανε το Instagram [εικόνες]

Mαντόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις ημέρες των γιορτών, υπάρχει κάτι κοινό που ενώνει τους ανθρώπους σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκονται: η ανάγκη για χαρά.

Αυτή υπάρχει στις στιγμές που φτιάχνουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στο σπίτι μας, χτυπά η καρδιά των γιορτινών αναμνήσεων: εκεί στρώνεται το οικογενειακό τραπέζι, εκεί εξαντλούμε την νοσταλγία μας για τα παιδικά μας χρόνια στολίζοντας εορταστικά τις αγαπημένες μας γωνιές.

Για πολλούς, η γιορτινή διακόσμηση έχει την μορφή «ιεροτελεστίας»: τα πρόσωπα της οικογένειας και οι φίλοι ενώνουν την φαντασία τους και δημιουργούν γιορτινή ατμόσφαιρα στολίζοντας τους εσωτερικούς χώρους.

Η βιομηχανία του θεάματος στοχεύει στο να δημιουργεί απόσταση μεταξύ των σταρ και του κοινού -οι ιδιωτικές τους στιγμές, για χρόνια, παρέμεναν ένα μυστήριο. Με την βοήθεια των social media, η απόσταση αυτή κατάφερε να μηδενιστεί. Πλέον, βλέπουμε πώς περνούν την καθημερινότητά τους, πώς είναι ο προσωπικός τους χώρος, πώς μοιράζονται στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Έτσι, καταφέραμε να δούμε πώς τρεις διάσημες γυναίκες από τον χώρο του θεάματος, με impact στα social media, στόλισαν το σπίτι τους για τις φετινές γιορτές. Mαντόνα, Τζένιφερ Λόπεζ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς: αυτές οι festive φωτογραφίες που δημοσίευσαν από το σπίτι τους τρέλαναν το Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι τρεις σταρ από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού τους, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ