Αποκάλυψη: Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ο Γουίλιαμ να παντρευτεί την Κέιτ - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ο Γουίλιαμ να παντρευτεί την Κέιτ

Κέιτ Μίντλετον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τώρα όλα να είναι μέλι γάλα στη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με την βασίλισσα Ελισάβετ, ωστόσο, δέκα χρόνια πριν, η βασίλισσα δεν ήθελε καν να συζητάει το ενδεχόμενο να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αποκάλυψη: Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ο Γουίλιαμ να παντρευτεί την Κέιτ | iefimerida.gr 0

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκαν το 2010. Ωστόσο, έβγαιναν από το 2002. Προηγήθηκαν οκτώ χρόνια σχέσης με ένα μεγάλο διάλειμμα γύρω στο 2007 με 2008.

Στην επανασύνδεση του ζευγαριού το φθινόπωρο του 2008 η βασίλισσα Ελισάβετ φάνηκε να διατυπώνει κάποιους προβληματισμούς γύρω από το κατά πόσο ο εγγονός της θα έπρεπε να παντρευτεί την Κέιτ.

Και ο λόγος δεν ήταν η καταγωγή της όπως πολλές φορές έχει γραφτεί.

Αποκάλυψη: Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ο Γουίλιαμ να παντρευτεί την Κέιτ | iefimerida.gr 1
Αποκάλυψη: Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ο Γουίλιαμ να παντρευτεί την Κέιτ | iefimerida.gr 2

Οπως αναφέρεται στο βιβλίο «Το παρασκήνιο ενός βασιλικού ρομάντζου» της Κέιτι Νίκολ που κυκλοφόρησε το 2011, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να κάνει πρόταση γάμου στην Κέιτ Μίντλετον πριν εκείνη αποκτήσει μια δουλειά, ένα επάγγελμα.

«Η βασίλισσα είχε έντονες ανησυχίες και πίστευε ότι η Κέιτ έπρεπε να έχει μια δουλειά και μια ταυτότητα πριν ανακοινωθεί ο αρραβώνας».

Εκείνη την εποχή, η Βασίλισσα και η Κέιτ είχαν συναντηθεί αρκετές φορές σε επίσημες εκδηλώσεις, αλλά η Ελισάβετ γνώριζε ελάχιστα «το κορίτσι με το οποίο έβγαινε ο εγγονός της».

«Η βασίλισσα, παρά την ηλικία της, είναι μια από τις πιο σκληρά εργαζόμενες βασιλείς και το γεγονόςότι ένα μελλοντικό μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν εργαζόταν, το θεωρούσε απαράδεκτο. Η γνώμη της Ελισάβετ ήταν ότι εάν η Κέιτ επρόκειτο να γινόταν σύζυγος του Γουίλιαμ τότε χρειαζόταν μια καλή δουλειά. Το να γυρνάει από το ένα πεντάστερο τουριστικό θέρετρο στο άλλο δεν αποτελεί προσόν για μια νεαρή γυναίκα που ενδεχομένως γίνει και βασίλισσα».

Τότε ήταν που η Ελισάβετ, όπως πιστεύεται, πρότεινε στην Κέιτ να ασχοληθεί με φιλανθρωπικό έργο, γεγονός που την οδήγησε να αρχίσει να δουλεύει με το Starlight, φιλανθρωπικό ίδρυμα για βαριά άρρωστα παιδιά.

Παράλληλα έπιασε δουλειά στον brand Jigsaw και στη συνέχεια εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση των Μίντλετον Party Pieces.

Από τότε που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Κέιτ εργάζεται για την βασιλική οικογένεια, παρακολουθεί εκδηλώσεις για λογαριασμό της Ελισάβετ, λαμβάνει μέρος σε φιλανθρωπικά γκαλά και ιδρύματα και συνεργάζεται με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Χάρι και τώρα με την Μέγκαν Μαρκλ σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Αποκάλυψη: Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ο Γουίλιαμ να παντρευτεί την Κέιτ | iefimerida.gr 3
Αποκάλυψη: Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ο Γουίλιαμ να παντρευτεί την Κέιτ | iefimerida.gr 4
Αποκάλυψη: Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ο Γουίλιαμ να παντρευτεί την Κέιτ | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ