Ρωσία γίναμε: Σε ποιο σημείο της Ελλάδας το θερμόμετρο έδειξε -12 βαθμούς Κελσίου - iefimerida.gr

Ρωσία γίναμε: Σε ποιο σημείο της Ελλάδας το θερμόμετρο έδειξε -12 βαθμούς Κελσίου

Καιμακτσαλάν/ Φωτογραφία: INTIME NEWS- Villa Costa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως αυτή η περιοχή βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στην Ρωσία και εκεί σήμερα το θερμόμετρο έδειξε -12 βαθμούς Κελσίου.

Οι περισσότερες περιοχές όπου σήμερα η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς ο υδράργυρος το πρωί έδειξε -9 βαθμούς Κελσίου στα Γρεβενά και -8 βαθμούς στην Φλώρινα.

Χαμηλές θερμοκρασίες, παρά την ηλιοφάνεια, καταγράφονται και στην Κεντρική Μακεδονία.

Στις Σέρρες, τον Πολύγυρο και τα Γιαννιτσά η θερμοκρασία το πρωί κινήθηκε κάτω από το μηδέν (-1), ενώ στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 9 το πρωί το θερμόμετρο έδειξε 3 βαθμούς Κελσίου.

Πάντως η χαμηλότερη θερμοκρασία από την αρχή της μέρας καταγράφηκε στο Καϊμακτσαλάν, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους -12 βαθμούς.

Αισθητό είναι το κρύο και στη Θράκη, με τον υδράργυρο να κινείται από 0 βαθμούς στην Ορεστιάδα έως 4 βαθμούς Κελσίου στην Ξάνθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καιρός θερμοκρασία Βόρεια Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ