Ολική μεταμόρφωση -Αυτή η γυναίκα αποκαλύπτει πώς κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να γίνει άλλος άνθρωπος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολική μεταμόρφωση -Αυτή η γυναίκα αποκαλύπτει πώς κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να γίνει άλλος άνθρωπος [εικόνες]

H Sarah Melissa Jones/ Φωτογραφία: chasingfitnessdreams/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι απελευθερωτικό να ζεις την ζωή που έχεις επιλέξει: είναι ένας τρόπος να αντέχεις την πραγματικότητα και να προχωράς.

Οταν το σώμα και η ψυχή βρίσκονται σε αρμονία, τα πάντα μοιάζουν δυνατά.

Η περίπτωση της Sarah Melissa Jones κάνει τον γύρο του διαδικτύου και με το παράδειγμά της εμπνέει εκατοντάδες γυναίκες. Ηταν Απρίλιος του 2017, όταν η αισθητικός δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα συναισθηματικό ξέσπασμα: η Sarah Melissa ζούσε μια ζωή που είχε σταματήσει να της γεννά θετικά συναισθήματα.

Τo σώμα της είχε γίνει πια ένα «ρούχο» που δεν ήταν πια στα μέτρα της ψυχής της. Ένιωθε άβολα και η αδιέξοδη κατάσταση δεν είχε τέλος.

«Νιώθω χάλια με την διατροφή που κάνω. Θα έπρεπε να πηγαίνω νωρίς για ύπνο και να τρέφομαι σωστά. Να χρησιμοποιώ συχνότερα τον διάδρομο που αγόρασα πριν 3 εβδομάδες και τον έχω χρησιμοποιήσει μόνο δύο φορές. Δεν θέλω να μεγαλώσω και να μετανιώσω για την ζωή που δεν έζησα επειδή απλά ήμουν τεμπέλα...» είχε δηλώσει τότε. Πήρε το θάρρος να προβάλλει την περίπτωσή της και να σταματήσει να θρέφει τον εαυτό της με δικαιολογίες. Ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει- αυτό που έλειπε ήταν η απόφαση. Και την πήρε.

Διαβάστε πώς η Sarah Melissa Jones κατάφερε να χάσει το βάρος που επιθυμούσε και δείτε φωτογραφίες με το πριν και το μετά, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απώλεια βάρους κιλά Μεταμόρφωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ