Μανώλης Πετσίτης: Νέες αποκαλύψεις για το golden boy του Μαξίμου -Παππάς: Να απαντήσει ο ίδιος για την πορεία του - iefimerida.gr

Μανώλης Πετσίτης: Νέες αποκαλύψεις για το golden boy του Μαξίμου -Παππάς: Να απαντήσει ο ίδιος για την πορεία του

Ο Νίκος Παππάς απαντά για τον Μανώλη Πετσίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες αποκαλύψεις για το «golden boy» του Μαξίμου και στενό συνεργάτη του Ν. Παππά, Μανώλη Πετσίτη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ, τα εισοδήματα του Μανώλη Πετσίτη προκύπτουν, από συνεργασίες τόσο με την εταιρεία ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όσο και με εταιρείες παραγωγής και υψηλής τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το newsbomb ο κ. Πετσίτης «αν και πληρωνόταν από την ELFE δεν είχε πατήσει ποτέ το πόδι του στην Καβάλα».

Την ίδια ώρα, η σωρεία αποκαλύψεων για την πορεία και τον ρόλο του Μ. Πετσίτη ο οποίος από υπάλληλος πιτσαρίας με πενιχρά εισοδήματα της τάξης των 4.000 ευρώ το χρόνο έφτασε – επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – να έχει έξι δουλειές με απολαβές άνω των 200.000 ευρώ ετησίως, προκαλεί εκνευρισμό στην κυβέρνηση. Το Μαξίμου σιωπά χαρακτηριστικά. Ωστόσο μίλησε ο Νίκος Παππάς – έστω και χωρίς να αναφερθεί στην ουσία της υπόθεσης.

Σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο των Νέων που αναφέρεται στις σχέσεις του παιδικού του φίλου με κυβερνητικά στελέχη και επιχειρηματίες, ο κ. Παππάς απέφυγε να σχολιάσει την παρουσία τον Μανώλη Πετσίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, παραδέχθηκε ότι ο κ. Πετσίτης είναι φίλος του και υπήρξε συμμαθητής του αλλά παρέπεμψε στον ίδιο να εξηγήσει τα υπόλοιπα.

«Το είναι φίλος μου και συμμαθητής μου, αλίμονο. Ήταν κάποια στιγμή εθελοντικά κοντά μου…» είπε και πρόσθεσε: «Αρμόδιος να απαντήσει για την πορεία του είναι ο ίδιος ο Μανώλης Πετσίτης», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

Ο Ν. Παππάς υποστήριξε ότι «επί δικής μας διακυβέρνησης δεν υπήρξε καμία εύνοια συμφερόντων» και επιχείρησε να πείσει ότι πρόκειται «για σκανδαλολογία» που εκπορεύεται από τη Νέα Δημοκρατία.

«Επειδή η Νέα Δημοκρατία "έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της" και "της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι" στην οικονομία, σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση» είπε

Μάλιστα, ειδικά για τα χρέη εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη προς την ΔΕΠΑ, ο κ. Παππάς τόνισε ότι η ΝΔ «έχει επιλέξει να "σηκώσει" πολιτική αντιπαράθεση -με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία- είναι σαφές ότι τα χρέη ... δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως. Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων…».

Ακούστε το ηχητικό από την συνέντευξη του Ν. Παππά στο ρ/σ «Στο Κόκκινο»:

Η Νέα Δημοκρατία συνδέει τις υψηλές απολαβές του Μανώλη Πετσίτη από την εταιρεία του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ που ερευνά η Δικαιοσύνη, καθώς το δημόσιο δεν έπραξε τα δέοντα για να εισπράξει τις οφειλές του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και ήδη ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ είναι υπό κατηγορία. Ο Αδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του διερωτήθηκε μιλώντας στον Σκάι, πώς μπορούν να δικαιολογηθούν τέτοιες απολαβές από εταιρείες ενέργειας, σε έναν άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με την ενέργεια και η μοναδική του προϋπηρεσία ήταν η δουλειά στην πιτσαρία.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης κατέθεσε σήμερα σχετική ερώτηση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ