ΝΔ: Ποια είναι η σχέση του κ. Πετσίτη με το Μαξίμου; - iefimerida.gr

ΝΔ: Ποια είναι η σχέση του κ. Πετσίτη με το Μαξίμου;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο, όπως είπε, της ΔΕΠΑ με την εταιρεία του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η κ. Σπυράκη σημείωσε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα σιωπά εδώ και τρεις εβδομάδες, θέτοντας νέα ερωτήματα για τη σχέση Μαξίμου-Πετσίτη.

«Ποια είναι η σχέση του κ. Πετσίτη με το Μαξίμου; Πόσες φορές το έχει επισκεφθεί; Πώς έχει την άνεση να φωτογραφίζεται στο πόντιουμ του Μαξίμου; Ποιες υπηρεσίες προσέφερε στα λιπάσματα Λαυρεντιάδη και έλαβε 72.000 για το 2016 και 128.000 για το 2017; Ο κ. Πετσίτης είναι ένα από τα πρόσωπα που στοιχημάτιζαν με τον κ. Τσίπρα για το αποτέλεσμα των εκλογών του 2015», ανέφερε η Μαρία Σπυράκη.

Εντωμεταξύ, σαφή ερωτήματα που χρήζουν απάντησης έθεσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Διερωτώμαι ποιες υπηρεσίες προσέφερε στον κύριο Λαυρεντιάδη ένας άνθρωπος που είχε καφετέρια και την έκλεισε γιατί έπαιρνε βασιλικούς μισθούς χωρίς να έχει καμιά σχέση με την ενέργεια» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης..

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ακόμα πως εάν ο κ. Πετσίτης μπαινόβγαινε στο Μαξίμου την ίδια περίοδο που οι υπουργοί πίεζαν τη ΔΕΠΑ για ρύθμιση των οφειλών της ELFE του κ. Λαυρεντιάδη, τότε υπάρχει μεγάλο ζήτημα.

Απαντήσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ζητά από πλευράς του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης, με ερώτηση του στη Βουλή, αναφορικά με τον ρολό στην υπόθεση της ΔΕΠΑ του Μανώλη Πετσίτη, φίλου του ιδίου του κ. Τσίπρα, αλλά και του Νίκου Παππά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία Μανόλης πετσίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ