Οι 7 τροφές που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την τριχόπτωση - iefimerida.gr

Οι 7 τροφές που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την τριχόπτωση

Αυγά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα υγιή, λαμπερά μαλλιά είναι σημάδι υγείας και ομορφιάς.

Τα δυνατά και πυκνά μαλλιά δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου styling.

«Οι θύλακες των μαλλιών είναι από τους πιο ενεργούς μεταβολικά και έχει την μεγαλύτερη αλλαγή κυττάρων στο σώμα», αναφέρει Alan J. Bauman, ειδικός στην αποκατάσταση και μεταμόσχευση μαλλιών στη Φλόριντα.

«Η μείωση πρόσληψης πρωτεΐνης, μεταλλικών στοιχείων, απαραίτητων λιπαρών οξέων και βιταμινών μπορεί να οδηγήσει σε ανωμαλίες στην δομή και παραγωγή των ινών της τρίχας, χρωματικές αλλαγές όπως και τριχόπτωση. Η έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών, όπως πρωτεΐνη, κάνει το σώμα να μην παράγει υγιή μαλλιά».

Ετσι, χρειάζεσαι μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, σίδηρο, βιταμίνη Α και Β, λιπαρά οξέα Ω3, ψευδάργυρο, σελήνιο, μαγνήσιο και βιταμίνη D.

Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και στην δημιουργία δυνατών, υγιών μαλλιών.

Διαβάστε τις 7 τροφές που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την τριχόπτωση στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροφές τριχόπτωση μαλλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ