Η κακοκαιρία κράτησε πολλά πλοία δεμένα στα λιμάνια - Ισχυροί άνεμοι στα πελάγη - iefimerida.gr

Η κακοκαιρία κράτησε πολλά πλοία δεμένα στα λιμάνια - Ισχυροί άνεμοι στα πελάγη

Απαγορευτικό από το λιμάνι του Πειραιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αλλαγή του καιρού και οι θυελλώδεις άνεμοι που σηκώθηκαν στα πελάγη έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ. Το πρωί απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων για Πάρο, Νάξο, αλλά και για Αργοσαρωνικό.

Επίσης το πρωί, λόγω των ισχυρών ανέμων, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κνωσός Παλλάς» με 611 επιβάτες καθυστέρησε να δέσει για περίπου μία ώρα στο λιμάνι του Πειραιά ενώ χθες στο λιμάνι των Χανίων το πλοίο «Ελυρος» κατά τη διαδικασία πρόσδεσης χτύπησε στο κρηπίδωμα με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρό βαθούλωμα στο πλοίο. Μετά από επιθεώρηση, του επετράπη ο απόπλους.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν απέπλευσε χθες το απόγευμα το ΒLUE STAR ΠΑΡΟΣ για Σύρο Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Κατάπολα, ούτε και το ΒLUE STAR 1 που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για τις 19:00 με προορισμό Θήρα, Κω, Ρόδο. Και το Πρέβελη όμως δεν κατάφερε να λύσει κάβους στις 18:00 για Θήρα, Ανάφη, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη και Ρόδο.

Οι επιβάτες, πριν από την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία και λιμεναρχεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ