Ο Αρναούτογλου αποκαλύπτει τι έκανε μόλις άκουσε τις δηλώσεις της Μπέλλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αρναούτογλου αποκαλύπτει τι έκανε μόλις άκουσε τις δηλώσεις της Μπέλλα [βίντεο]

Γρηγόρης Αρναούτογλου- Ιωάννα Μπέλλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πολυσυζητημένη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα στο The 2Night Show σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, η Σταρ Ελλάς 2018, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του παρουσιαστή και μεταξύ άλλων η εστεμμένη παραδέχθηκε και ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της, και μάλιστα το παρουσίασε κι ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «Εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;», προσθέτοντας «Όποια λέει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα».

Μιλώντας στην εκπομπή «Στην Φωλιά του Κούκου», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως έμεινε άφωνος με την δήλωσή της.

«Νομίζω ότι η κοπέλα απάντησε. Στην προκειμένη περίπτωση έκανε μια δήλωση που έμεινα και εγώ άναυδος. Της απάντησα λίγο αργότερα ότι δεν έχει συμβεί αυτό και λέω πως είναι πολύ ευαίσθητο το κομμάτι. Μου απάντησε κάτι που δεν έχει παίξει κανένας. Ότι τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τον λόγο και όχι με τη βία και ότι δεν θέλει να της ξανασυμβεί. Και βάζει μια τελεία.
Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που κανείς δεν έπαιξε τι είπε παρακάτω», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα εξήγησε πως με τον δικό του τρόπο προσπάθησε να της εξηγήσει πως αυτά που λέει είναι λάθος.

«Δεν κάνω λογοκρισία. Προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ό,τι μου λένε να κόψω. Θεωρώ ότι κατάλαβε πως δεν πρέπει να ξαναπεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να ψυχολογήσω πως το είπε. Θα μπορούσε να ήταν και μια κακή στιγμή. Προσπάθησα να της εξηγήσω με έναν δικό μου τρόπο πως αυτό που λέει είναι λάθος. Θα το θεωρήσω μια παράξενη στιγμή σε μένα», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ