Σάλος με τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα: Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι; [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα: Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι; [βίντεο]

Ιωάννα Μπέλλα/Φωτογραφία: ΝDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα.

Η ίδια μεταξύ άλλων παραδέχθηκε και ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της, και μάλιστα το παρουσίασε κι ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «Εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;», προσθέτοντας «Όποια λέει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, προσπαθώντας να... το σώσει, της είπε πως δεν είναι έτσι και υπάρχουν φυσικά πάρα πολλές γυναίκες οι οποίες δεν έχουν υποστεί βία από τον σύντροφό τους.

Η συγκεκριμένη δήλωση σχολιάστηκε σήμερα από την εκπομπή «Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τα πρόσωπα του πάνελ της, να ακούνε σοκαρισμένοι. «Τι είπε; Παδιά τι είπε;», αναρωτιόταν εμβρόντητη η Φαίη Σκορδά. «Είπε ό,τι χειρότερο έχει ακουστεί φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα δημόσια, όταν σε ακούνε νέα κορίτσια. Κανένα χαστούκι δεν δικαιολογείται σε κανέναν άνθρωπο», ανέφεραν μεταξύ άλλων, εξοργισμένοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιωάννα Μπέλλα χαστούκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ