O Kώστας Γαβράς στο δημαρχείο της Αθήνας -Κάνει ρεπεράζ για τη νέα του ταινία [εικόνες] - iefimerida.gr

O Kώστας Γαβράς στο δημαρχείο της Αθήνας -Κάνει ρεπεράζ για τη νέα του ταινία [εικόνες]

Κώστας Γαβράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του, αλλά και το ρεπεράζ που κάνει για τη νέα του ταινία.

Ο Κώστας Γαβράς βρέθηκε την Τετάρτη στο δημαρχείο της Αθήνας όπου και συναντήθηκε με τον Γιώργο Καμίνη για να του παρουσιάσει το σκεπτικό του για την ταινία και να ζητήσει να κάνει κάποια γυρίσματα μέσα στο δημαρχιακό Μέγαρο.
Φυσικά η άδεια δόθηκε και ο Κώστας Γαβράς ξεκινά γυρίσματα το Μάρτιο.

Το καστ του είναι διεθνές, όπως είπε μιλώντας στο iefimerida. «Έχω επιλέξει Έλληνες ηθοποιούς, Γερμανούς, Βελγους και Γάλλους. Μία βαβέλ» αναφέρει γελώντας.

Μία ταινία για την Ελλάδα της κρίσης
«Το φιλμ μου ασχολείται με την Ελλάδα του 2015, τη δεύτερη περίοδο της κρίσης και θέλω να κάνω κάποια γυρίσματα μέσα στο δημαρχείο. Ο κ. Καμίνης μου έδωσε το οκ και ξεκινάω.

Ο Κώστας Γαβράς στο δημαρχείο της Αθήνας, κάνει ρεπεράζ για τη νέα του ταινία

Οσον αφορά στο βιβλίο-αυτοβιογραφία του που μόλις κυκλοφόρησε, ο Κώστας Γαβράς μιλά για τα πρώτα του χρόνια στη Γαλλία, πάντα με πηγαινέλα στην Ελλάδα. «Μου λείπει η Ελλάδα» αναφέρει, «ωστόσο τα καλοκαίρια πάντα έρχομαι και κάθομαι μήνες, πολλές φορές με παιδιά και εγγόνια, πάνω από 10 άτομα οικογένεια».

Τι θα ήθελε από τη νέα χρονιά; «Να πάνε καλύτερα τα πράγματα για την Ελλάδα και τον κόσμο και να σταματήσουν οι αγριότητες στο Παρίσι. Υπάρχουν πολλοί αγανακτισμένοι γύρω μας και αυτό γιατί βλέπουν ότι δεν έχουν μέλλον» καταλήγει ο Κώστας Γαβράς.

Μελομακάρονα και κουβεντούλα για τη νέα του ταινία με τον Γιώργο Καμίνη
Μαζί με τον Κώστα Γαβρά και τον Γιώργο Καμίνη η σύζυγός του και ο συνεργάτης του
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Γαβράς δημαρχείο Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ