Το μυστικό ραντεβού Μισέλ Ομπάμα και Μέγκαν Μαρκλ στο Λονδίνο -Τι συζήτησαν - iefimerida.gr

Το μυστικό ραντεβού Μισέλ Ομπάμα και Μέγκαν Μαρκλ στο Λονδίνο -Τι συζήτησαν

Η Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά την Μισέλ Ομπάμα ιδιωτικά, το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς η δούκισσα παραβρέθηκε στην περιοδεία της πρώην Πρώτη Κυρίας για την προώθηση του βιβλίου της.

Η Μισέλ Ομπάμα στην παρουσίαση του βιβλίου της στο Λονδίνο

Η Μισέλ Ομπάμα βρέθηκε στο Λονδίνο το απόγευμα της Δευτέρας για την παρουσίαση των απομνημονευμάτων της, «Becoming» και η Μέγκαν Μαρκλ θέλησε να την γνωρίσει από κοντά.

Φίλοι με την βασιλική οικογένεια είναι οι Ομπάμα

«Μίλησαν εκτενώς για την σημασία της υποστήριξης και ενδυνάμωσης των γυναικών σε όλους τους πολιτισμούς και τις κοινότητες» είπε μαι πηγή στο Evening Standard. «Επίσης, μίλησαν για την εμπειρία της εγκυμοσύνης και την ανατροφή των παιδιών, αλλά και διάφορα θέματα στην εκπαίδευση των κοριτσιών».

Το τρυφερό φιλί του Χάρι στην πρώην Πρώτη Κυρία

Η πρώην Πρώτη Κυρία είναι ήδη πολύ καλή φίλη με την βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν φιλοξενήσει τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την σύζυγό του για ένα ιδιωτικό δείπνο το 2016, με τον Χάρι να χαιρετά την Πρώτη Κυρία με ένα φιλί στα μάγουλα.

Ο Μπαράκ Ομπάα γνωρίζει τον πρίγκιπα Τζορτζ

Μάλιστα, σε εκείνη την συνάντηση ο πρίγκιπας Τζορτζ είχε μείνει μέχρι αργά για να χαιρετήσει και να δει από κοντά τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, με τις εικόνες του μικρού Τζορτζ που φορούσε πιτζάμες και ρόμπα, να παίζει με ένα κουνιστό αλογάκι – δώρο των Ομπάμα όταν γεννήθηκε, να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Το κουνιστό αλογάκι, δώρο των Ομπάμα, στην γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ

Ο Χάρι φιλοξένησε επίσης την Μισέλ και τις κόρες της Μάλια και Σάσα μααζί με την γιαγιά Μάριαν Ρόμπινσον για τσάι στο παλάτι του Κένσινγκτον τον Ιούνιο του 2015. Τον Οκτώβριο του 2015, οι Ομπάμα φιλοξένησαν τον πρίγκιπα Χάρι, με την χημεία μεταξύ Μισέλ και Χάρι να είναι αξιοπρόσεκτη.

Σε μια άλλη περίπτωση, πέρυσι συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος και ο πρώην αντιπρόεδρος,Τζο Μπάιντεν, έδειξαν την υποστήριξή τους στα παιχνίδια Invictus του Χάρι στο Τορόντo.

Ομπάμα και Χάρι στους αγώνες Invictus  στο Τορόντο

Η πρώην Πρώτη Κυρία τέλος, πρόσφερε πρόσφατα στην δούκισσα του Σάσεξ κάποιες συμβουλές, στην συνέντευξή της στο περιοδικό Good Housekeeping. «Όπως κι εγώ, η Μέγκαν πιθανότατα δεν θα είχε ονειρευτεί ποτέ ότι θα είχε μια τέτοια ζωή και η πίεση που νιώθεις – από τον εαυτό σου και τους άλλους – μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ μεγάλη» ανέφερε στην συνέντευξή η Μισέλ Ομπάμα.

«Έτσι, η μεγαλύτερη συμβουλή που μπορώ να της δώσω είναι να πάρει τον χρόνο της και να μην βιαστεί να κάνει τίποτα» ανέφερε.

Φωτογραφίες: AP, White House

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ