Η συμβουλή της Μισέλ Ομπάμα στην Μέγκαν Μαρκλ - iefimerida.gr

Η συμβουλή της Μισέλ Ομπάμα στην Μέγκαν Μαρκλ

Η πρώην Πρώτη Κυρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβουλές προς την Μέγκαν Μαρκλ σχετικά με το πώς να διαχειριστεί όλη αυτή την πίεση της δημοσιότητας, έδωσε η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, σε μια συνέντευξη που μόλις κυκλοφόρησε.

Η πρώην Πρώτη Κυρία μίλησε στο περιοδικό «Good Housekeeping» για το νέο της και μάλιστα, πολύ δημοφιλές βιβλίο, το «Becoming» και έχει να προσφέρει κάποιες συμβουλές στην δούκισσα του Σάσεξ.

Η Μισέλ Ομπάμα έδωσε συνέντευξή στο περιοδικό «Good Housekeeping»

Η 54χρονη είπε: «Όπως κι εγώ, έτσι και η Μέγκαν δεν είχε ονειρευτεί ποτέ ότι θα είχε μια τέτοια ζωή και η πίεση που νιώθεις – για σένα και για τους άλλους – μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ μεγάλη. Η μεγαλύτερη συμβουλή μου είναι να πάρει τον χρόνο της και να μην βιάζεται να τα κάνει όλα. Πέρασα τους πρώτους μήνες στον Λευκό Οίκο ανησυχώντας κυρίως για τις κόρες μου, φροντίζοντας να τα πάνε καλά στο νέο τους σχολείου και να κάνουν νέους φίλους προτού αρχίσω πιο φιλόδοξα έργα».

Στην συνέντευξή έδωσε την συμβουλή της στην Μέγκαν Μαρκλ σχετικά με την διαχείριση της δημοσιότητας
Όπως ανέφερε, τον πρώτο καιρό στο ρόλο της ως Πρώτη Κυρία, επικεντρώθηκε στα παιδιά της

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι ακόμη κι αυτό είναι σημαντικό. Αυτό που θα έλεγα είναι πως υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για να κάνεις πολλά καλά – και νομίζω ότι η Μέγκαν μπορεί να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπό της, καθώς και την δική της ευτυχία, αν κάνει κάτι που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της».


Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε επίσης για το πόσες ώρες κοιμάται τώρα που δεν ακολουθεί το ταραχώδες πρόγραμμα μιας Πρώτης Κυρίας. Όπως είπε: «Ευτυχώς, κοιμάμαι πολύ περισσότερο και πιο τακτικά αυτές τις ημέρες. Αλλά, μάλλον, αυτό δεν θα θα αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλη πρόκληση είναι για όσους ζουν στον Λευκό Οίκο, να συμβαδίσει με τον ρυθμό. Όσο ήμουν στον Λευκό Οίκο, έπρεπε να ξυπνάω πολύ πιο πριν από τον Μπαράκ για να φτιάξω τα μαλλιά μου και το μακιγιάζ μου και να ετοιμαστώ για μια δημόσια εμφάνιση. Πολλές φορές γελάω όταν σκέφτομαι πόσο εύκολο ήταν για τον Μπαράκ να ετοιμαστεί ‘Γραβάτα ή όχι; Τι πιστεύεις, αγάπη μου, πρέπει να μαζέψω τα μανίκια ή όχι;’ με ρωτούσε. Αν λοιπόν τα προσθέσεις όλα αυτά, κοιμόμουν ελάχιστα».

Το νέο βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Μισέλ Ομπάμα κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου και έχει ήδη πουλήσει πάνω από 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει λάβει αρκετές θετικές κριτικές.
Τόσο η Μισέλ, όσο και ο Μπαράκ Ομπάμα ετοίμασαν τα απομνημονεύματά τους, με το βιβλίο του πρώην Αμερικανού προέδρου να αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019.

Στην συνέντευξή της, η Μισέλ Ομπάμα άγγιξε επίσης το θέμα των γυναικών στην κοινωνία σήμερα. «Με πολλούς τρόπους, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα σήμερα για τις νέες γυναίκες. Αλλά αυτό που με εμπνέει, είναι ότι πολλές από τις νεαρές γυναίκες τις οποίες γνώρισα, θραμβεύουν με απίστευτους τρόπους. Σε αντίθεση με την γενιά μου, δεν είναι τόσο συγκρατημένες από την κοινωνική πεποίθηση πως τα αγόρια και τα κορίτσια δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα. Επιτυγχάνουν στον αθλητισμό, τα μαθηματικά, την επιστήμη αλλά και την τεχνολογία. Μιλάνε, και όχι μόνο μέσα σε τάξεις, αλλά και σε δημόσιους χώρους από νεαρή ηλικία. Βρίσκω μεγάλη ελπίδα από αυτή την γενιά των νέων γυναικών».

Φωτογραφίες: AP, Good Housekeeping

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ