Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σπάει τη σιωπή της: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση της; [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σπάει τη σιωπή της: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση της; [βίντεο]

Δήμητρα Αλεξανδράκη- Δημήτρης Μηλιώνης. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις επέστρεψε από το ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» όπου βρισκόταν τον τελευταίο καιρό η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το χρονικό διάστημα που έλειπε, κυκλοφόρησαν πολλές φήμες για τον σύντροφό της και συγκεκριμένα πως έχει έρθει πιο κοντά με την Ιωάννα Μπέλλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Alexandraki (@dimitraalexandraki1) στις 4 Δεκ, 2018 στις 5:59 πμ PST


Το μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, έσπασε την σιωπή της στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μηλιώνη.

Όπως είπε: Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella ?? (@bella_ioanna) στις 1 Δεκ, 2018 στις 7:34 πμ PST

Και πρόσθεσε: « Η Ιωάννα Μπέλλα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. Ήταν μια συγκυρία… Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ κι εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό. Μίλησα με την Ιωάννα. Της τηλεφώνησα την ημέρα που έφευγε για Ταϊλάνδη. Και μου είπε: ‘αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει τίποτα’. Δεν είπε σε κάτι ψέματα, δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη…Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε οικογένεια. Έχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά! Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη».

Το μοντέλο, έδειξε επίσης το εντυπωσιακό μονόπετρο που φορούσε στο χέρι της και είπε: «Αυτό το δαχτυλίδι μου το έκανε δώρο ο Δημήτρης. Μου το έφερε μόλις ήρθε στο αεροδρόμιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ