Tους «τσάκωσε» ο φακός: H Ιωάννα Μπέλλα σε τρυφερό τετ α τετ με τον σύντροφο της Αλεξανδράκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Tους «τσάκωσε» ο φακός: H Ιωάννα Μπέλλα σε τρυφερό τετ α τετ με τον σύντροφο της Αλεξανδράκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν την Ιωάννα Μπέλλα και τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Δημήτρη Μηλιώνη να είναι μόνο φίλοι, αλλά τελικά αυτό δεν επιβεβαιώνεται 100% από τον φακό.

Κι αυτό γιατί όπως φαίνεται στα εν λόγω πλάνα που προβλήθηκαν στη εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», οι δύο φίλοι φαίνεται πως είχαν λίγο πιο τρυφερά τετ α τετ στα μπουζούκια όπου βρέθηκαν πριν μερικές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, τα πλάνα είναι από την νυχτερινή έξοδο της Ιωάννας Μπέλλα, η οποία παραβρέθηκε στην ονομαστική γιορτή του επιχειρηματία σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτή δεν ήταν η μόνη τους δημόσια εμφάνιση, καθώς άτομα τους είδαν να κυκλοφορούν και χέρι χέρι στην Γλυφάδα.

Πάντως από την πλευρά της, η Σταρ Ελλάς σε πρόσφατες δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως με τον Δημήτρη Μηλιώνη είναι μόνο φίλοι, ενώ ο επιχειρηματίας υποδέχτηκε χτες στο αεροδρόμιο την σύντροφό του, Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία γύρισε από την Μαδαγασκάρη όπου συμμετείχε στο Nomads.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ