Ο Μπους με τον Κων. Μητσοτάκη και την Ντόρα -Αυτή είναι η πρώτη φωτό που πόσταρε η αμερικανική πρεσβεία - iefimerida.gr

Ο Μπους με τον Κων. Μητσοτάκη και την Ντόρα -Αυτή είναι η πρώτη φωτό που πόσταρε η αμερικανική πρεσβεία

Από αριστερά: Ντόρα Μπακογιάννη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγα λεπτά μετά τις 10.00, σήμερα, το πρωί «ανέβηκε» στο Instagram ο επίσημος λογαριασμός της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Ποιά ήταν η πρώτη ανάρτηση; Μια φωτογραφία από την επίσκεψη του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του 1991.

Η πρώτη ανάρτηση της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Instagram / Φωτογραφία: Instagram

«Ο Τζορτζ Μπους ήταν ένας άνθρωπος ανυπέρβλητης ακεραιότητας και προσφοράς, και ένας πραγματικός φίλος της Ελλάδας» είναι το λιτό κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, με το hashtag #bush41 (ο 41ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών).

Στο σπάνιο ντοκουμέντο εικονίζονται η Ντόρα Μπακογιάννη -που προ ημερών μίλησε για την επίσκεψη του αποθανόντος προέδρου στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη-, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Τζορτζ Μπους μετά της συζύγου του Μπάρμπαρα, και ο Τζαννής Τζαννετάκης -αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Επικρατείας τότε.

Από αριστερά: Ντόρα Μπακογιάννη, Κων. Μητσοτάκης, Τζορτζ Μπους, Μπάρμπαρα Μπους, Τζαννής Τζαννετάκης / Φωτογραφία: instasgram
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ