Η Ντόρα θυμάται την επίσκεψη του Τζορτζ Μπους στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στην Κρήτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ντόρα θυμάται την επίσκεψη του Τζορτζ Μπους στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στην Κρήτη [εικόνες]

Ντόρα Μπακογιάννη-Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία Η Ντόρα Μπακογιάννη απότισε το δικό της φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ ποστάροντας δυο φωτογραφίες στο Twitter.

Και στις δυο φωτογραφίες απεικονίζεται η ίδια, ο πατέρας της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Τζορτζ Μπους. Η μια είναι από την επίσκεψή τους στο Λευκό Οίκο και η άλλη από την επίσκεψη του πρώην Προέδρου στην Κρήτη.

Έφυγε ένας ηγέτης με βαθιά γνώση του κόσμου και των ισορροπιών του. Ο Τζώρτζ Μπους ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας, όμως ταυτόχρονα ήταν ταπεινός και αγαπητός. Είχα την τιμή να τον γνωρίζω καλά. Αγαπούσε την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη. (1/2) pic.twitter.com/2R6ktSzvrs

«Έφυγε ένας ηγέτης με βαθιά γνώση του κόσμου και των ισορροπιών του. Ο Τζορτζ Μπους ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας, όμως ταυτόχρονα ήταν ταπεινός και αγαπητός. Είχα την τιμή να τον γνωρίζω καλά. Αγαπούσε την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη».

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίσκεψή του στο σπίτι μας, στα Χανιά, μαζί με την αγαπημένη του Μπάρμπαρα. Τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τον αμερικανικό λαό. (2/2) pic.twitter.com/RFnlPwaKS0

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίσκεψή του στο σπίτι μας, στα Χανιά, μαζί με την αγαπημένη του Μπάρμπαρα. Τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τον αμερικανικό λαό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μπους Ντόρα Μπακογιάννη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ