"Όχι στις εκλογές, ναι στη συνεννόηση των κομμάτων" - iefimerida.gr

"Όχι στις εκλογές, ναι στη συνεννόηση των κομμάτων"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μούδιασμα έχει προκαλέσει στη ΝΔ η νέα παρέμβαση του επιτίμου προέδρου της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λίγες μόλις μέρες πριν ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάσει το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος, το λεγόμενο "Ζάππειο 2". Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ζητεί για μία ακόμη φορά συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, σημειώνοντας ότι "δεν υπάρχουν περιθώρια αντιπολίτευσης". Επίσης, ζητεί να συμφωνήσουν τα πολιτικά κόμματα επί ενός πλαισίου αποτελεσματικής πολιτικής, αλλά να συσταθεί το υπουργείο Οικονομικών με στελέχη όπως ο Αλέκος Παπαδόπουλος ή ο Γιώργος Φλωρίδης.

Ολόκληρη η δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Έθνος έχει ως εξής:

«Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να βοηθήσουν την κυβέρνηση αυτή, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες που εμφανίζει, προκειμένου να βγούμε από την κρίση.Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αντιπολίτευσης.

Οι εκλογές δεν αποτελούν λύση σε καμία περίπτωση. Οταν μιλώ για στήριξη δεν εννοώ τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας, αλλά τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων πάνω στη βάση μιας σωστής και αποτελεσματικής πολιτικής.
Στο πλαίσιο αυτής ακριβώς της πολιτικής είναι αναγκαία η σύσταση αμέσως, τώρα, του υπουργείου Οικονομικών με επικεφαλής στελέχη, όπως είναι ο κ. Αλ. Παπαδόπουλος ή ο κ. Γ. Φλωρίδης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ