Αδίστακτοι -Οι δολοφόνοι της 51χρονης στη Μάνδρα είχαν βάλει GPS στο ΙΧ της για να την παρακολουθούν - iefimerida.gr

Αδίστακτοι -Οι δολοφόνοι της 51χρονης στη Μάνδρα είχαν βάλει GPS στο ΙΧ της για να την παρακολουθούν

Περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας μίας 51χρονης γυναίκας τον Μάιο του 2018, στη Μάνδρα Αττικής, έφθασαν οι Αρχές.

Η 51χρονη, που ήταν πρώην σύζυγος ποδοσφαιρικού παράγοντα της Αττικής, είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη στην αυλή του σπιτιού της. Δράστες της στυγερής δολοφονίας είναι ένας εκ των δραστών της αιματηρής ληστείας σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια, την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και ένας 43χρονος Αλβανός δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2008 για δολοφονία σε υπόθεση που σχετιζόταν με ναρκωτικά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο δράστες παρακολουθούσαν την άτυχη 51χρονη στη Μάνδρα, αφού είχαν τοποθετήσει GPS στο αυτοκίνητό της, και της επιτέθηκαν για να της πάρουν μία τσάντα και ένα ρολόι Versace. Μάλιστα, νόμιζαν πως είχε χρήματα πάνω της, καθώς το μοιραίο βράδυ επέστρεφε από το καζίνο Λουτρακίου.

Ο 43χρονος πιστολέρο των Βριλησσίων έχει συλληφθεί, και για τη δολοφονία φέρεται να κατηγορεί τον 43χρονο Αλβανό, καθώς -όπως λέει- εκείνος είχε τοποθετήσει το GPS στο αυτοκίνητο της γυναίκας.

Συμμορία που είχε διαπράξει 16 ένοπλες ληστείες

Οι δύο δράστες της αιματηρής ληστείας στα Βριλήσσια σχετίζονται με τη σύλληψη δύο ακόμη ατόμων, ενός 39χρονου και μίας 36χρονης την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Ο 39χρονος είναι δραπέτης των φυλακών Δομοκού και έχει καταδικαστεί σε 60 χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή σε συμμορία που έχει διαπράξει 5 απαγωγές «tiger kidnapping» το 2012, σε κοσμηματοπώλες, εμπόρους χρυσού και ιδιοκτήτες μεταφορικών εταιρειών στα δυτικά προάστια.

Οι τέσσερις αυτοί δράστες, μαζί με δύο ακόμη που αναζητούνται από τις Αρχές, έχουν διαπράξει 16 ένοπλες ληστείες το τελευταίο εξάμηνο σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ