Βριλήσσια: Ληστεία σε σούπερ μάρκετ -Συνελήφθησαν οι δράστες, ο ένας τραυματίστηκε - iefimerida.gr

Βριλήσσια: Ληστεία σε σούπερ μάρκετ -Συνελήφθησαν οι δράστες, ο ένας τραυματίστηκε

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ πυροβόλησαν τους ένοπλους ληστές - Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ -Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιματηρή ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια.

Συγκεκριμένα, δύο ληστές εισέβαλαν σε κατάστημα «Σκλαβενίτη» επί της οδού Αναπαύσεως 10. Ωστόσο κατά τη διαφυγή τους εντοπίστηκαν από αστυνομικούς. Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών από τους οποίους τραυματίστηκε ο ένας ληστής και συνελήφθη ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και στον συνεργό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τραυματίας ληστής μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και αμφότεροι είναι σεσημασμένοι για άλλες ένοπλες ληστείες.

Δείτε το βίντεο που τράβηξαν περίοικοι, αποτυπώνοντας την στιγμή της σύλληψης των δραστών:

Οι αρχές εξετάζουν αν η αποψινή ληστεία συνδέεται με τις τρεις ένοπλες ληστείες που έγιναν την παραμονή της Black Friday σε γνωστά καταστήματα μέσα σε διάστημα μίας ώρας στην Αθήνα, στα βόρεια προάστια. Στην μια εξ αυτών μάλιστα, στη Μεταμόρφωση οι τέσσερις ληστές είχαν επίσης πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βριλήσσια ένοπλη ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ