Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος παίρνει θέση στην κόντρα Σεφερλή-Ακρίτα: Ο Μάρκος είναι ο τελευταίος των μεγάλων - iefimerida.gr

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος παίρνει θέση στην κόντρα Σεφερλή-Ακρίτα: Ο Μάρκος είναι ο τελευταίος των μεγάλων

Κώστας Γεωργουσόπουλος/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση στην κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Ελενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή πήρε ο Ελληνας συγγραφέας και κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Μιλώντας στην Espresso, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος χαρακτήρισε τον Μάρκο Σεφερλή ως τον «τελευταίο των μεγάλων» προσθέτοντας:

«Εγώ την άποψή μου για τον Μάρκο την έχω πει και την υποστηρίζω ακράδαντα και σήμερα: τον θεωρώ πολυ μεγάλο κωμικό, πολύ σπουδαίο κειμενογράφο, σπουδαίο λογοπλάστη».

Oσον αφορά αυτά που σχολίασε η Ελενα Ακρίτα για τον Μάρκο Σεφερλή, ξεκινώντας έτσι μία κόντρα με πρωταγωνιστές εκείνη και τον ηθοποιό, ο συγγραφέας σχολίασε «Να απαντήσω τι λέει η κυρία Ακρίτα; Όχι! Δεν τον έχει δει, όπως και κανένας από αυτούς που τον κρίνουν, σας πληροφορώ. Δεν έχουν πάει ποτέ στο Δελφινάριο».

Ερωτηθείς για την άποψή του σχετικά με το αν συμφωνεί με τη φράση «ήθος του trash» ο Κώστας Γεωργουσόπουλος απαντά: «Σε καμία περίπτωση το ήθος αυτού του ανθρώπου δεν είναι τέτοιο. Απλά, ξαναλέω, δεν τον έχουν δει τον Μάρκο και γράφουν.

Καταρχήν ο άνθρωπος αυτός δεν βωμολοχεί. Αφήνει υπονοούμενα, υπαινιγμούς σεξουαλικούς. Και πού δεν γίνεται πλέον αυτό; Το κοινό του εξάλλου είναι γιαγιάδες και παιδιά. Είναι δυνατόν να είσαι πατέρας και να βωμολοχείς για να προκαλέσεις γέλιο; Εν κατακλείδι, νομίζω πως δεν ξέρουν τι είναι trash και είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν τον έχουν δει στο θέατρο. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτά τα θέματα. Να πάνε να τον δουν και μετά να κρίνουν».

Τέλος, σύμφωνα με τον κριτικό θεάτρου, το κείμενο της Έλενας Ακρίτα ήταν δημοσιογραφικό σχόλιο και όχι κριτική. «Όλο αυτό δεν είναι κριτική. Μην μπερδεύουμε την κριτική με οποιοδήποτε δημοσιογραφικό σχόλιο. Η κριτική έχει άλλο ύφος και είναι εντελώς διαφορετικό λογοτεχνικό είδος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ