Μιχελάκης: «Ο Βενιζέλος είναι συνήγορος του Τσοχατζόπουλου» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: «Ο Βενιζέλος είναι συνήγορος του Τσοχατζόπουλου»

Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αργά θυμήθηκε την ανάγκη ανάπτυξης ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ ο οποίος εκφράζει την απορία γιατί «εδώ και δυόμισι χρόνια, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος δεν εφάρμοζε αυτά που υπόσχεται τώρα;»...

«Χρειάστηκε να προκηρυχθούν οι εκλογές για να ομολογήσει, ουσιαστικά, ο κ. Βενιζέλος, αυτό που επίμονα τονίζει, εδώ και καιρό, ο Αντώνης Σαμαράς, από το Ζάππειο Ι και το Ζάππειο ΙΙ, ότι δηλαδή, μόνο με μέτρα ανάταξης και ανάπτυξης μπορούμε να βγούμε από την κρίση», επισημαίνει ο κ. Μιχελάκης με αφορμή την επιστολή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ εκτίμησε ότι τα μέτρα τα οποία είχε προτείνει ο κ. Σαμαράς «τόσο ο κ. Παπανδρέου, όσο και ο κ. Βενιζέλος τα λοιδορούσαν» και κατηγορεί τον κ. Βενιζέλο ότι θυμήθηκε την την ανάγκη ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής προεκλογικά.

Ο κ. Μιχελάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και για το σκάνδαλο των TORM, κατηγορώντας τον πως το 2010 αναθεώρησε την επαχθή σύμβαση Τσοχατζόπουλου για τα υποβρύχια, αποδεχόμενος ακόμη επαχθέστερους όρους. Φέρνει ως παράδειγμα το γεγονός ότι δέσμευσε το Δημόσιο να καταβάλλει τα οφειλόμενα ποσά σε τακτές ημερομηνίες, χωρίς όμως, να δεσμεύσει την κατασκευάστρια εταιρία, για αντίστοιχη πρόοδο των εργασιών και χωρίς να προβλέψει εγγυητικές επιστολές, καλής εκτέλεσης ή έγκαιρης παράδοσης.

«Οι κύριοι Τσοχατζόπουλος και Βενιζέλος, ως υπουργοί Εθνικής Αμυνας, με τις δύο αυτές συμβάσεις, πέτυχαν το ακατόρθωτο. Να έχουμε πληρώσει πάνω από δύο δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά - αντί των οκτώ - να έχουμε παραλάβει, μετά από 12 χρόνια, μόνο ένα υποβρύχιο. Και αυτό με προβλήματα, τα οποία διορθώθηκαν εκ των υστέρων», τόνισει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ