Οριστικό: Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 9 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός Ρίβερ Πλέιτ -Μπόκα Τζούνιορς - iefimerida.gr

Οριστικό: Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 9 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός Ρίβερ Πλέιτ -Μπόκα Τζούνιορς

Στις 9 Δεκεμβρίου το μεγάλο ματς /Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ορίστηκε να διεξαχθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 16:30 ώρα Αργεντινής (21:30 ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός τελικός ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και με Ισπανό διαιτητή, όπως αποφάσισε η Conmebol σήμερα στην Ασουνσιόν. Θα υπάρχουν οπαδοί και από τις δύο ομάδες, ενώ τα εισιτήρια θα διαχειριστεί η Ρεάλ με την ομοσπονδία της Ισπανίας.

Σε αυτό συμφώνησαν Conmebol, Ρεάλ, FIFA όπως και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας, ενώ απομένει μόνο το τελικό «οκ» από την Κυβέρνηση που θα συναντηθεί με την αστυνομία της Μαδρίτης για να διαβεβαιώσουν ότι μπορούν να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας.

Από την πλευρά της η Ρίβερ πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διεξαχθεί ο επαναληπτικός τελικός στο γήπεδό της το «Μονουμεντάλ», όμως η Conmebol ήταν κατηγορηματική: ο τελικός θα γίνει εκτός Αργεντινής, ενώ τόνισε ότι αυτό ήταν κυρίως επιθυμίας της FIFA, που μάλιστα ήθελε να αλλάξει και ήπειρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίβερ Πλέιτ Μπόκα Τζούνιορς Μαδρίτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ