«Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης υποψήφιο για το Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς» - iefimerida.gr

«Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης υποψήφιο για το Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς»

Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς πιθανότατα να γίνει στη Μαδρίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή του δεύτερου μεγάλου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, δεν έχουν βρει τη «χρυσή τομή» στη σύσκεψη που είχαν με εκπροσώπους της ομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής.

Οι άνθρωποι της Μπόκα θέλουν να τους απονεμηθεί ο τίτλος χωρίς να γίνει το ματς, ενώ οι άνθρωποι της Ρίβερ να διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός (ο πρώτος στο «Μπομπονέρα» είχε λήξει ισόπαλος 2-2). Μπορεί η πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, να είναι αυτή τη στιγμή η πιθανότερη έδρα, αλλά σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ το γήπεδο της Ρεάλ, «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», συγκεντρώνει επίσης πιθανότητες. Καθώς η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς είναι η 8η ή 9η Δεκεμβρίου, η Ρεάλ εκείνη την αγωνιστική (15η στο ισπανικό πρωτάθλημα), φιλοξενείται από την Ουέσκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόκα Τζούνιορς Ρίβερ Πλέιτ Μαδρίτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ