Χώρισαν Ακης Πετρετζίκης-Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Χώρισαν Ακης Πετρετζίκης-Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου [εικόνες]

Aκης Πετρετζίκης- Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στην σχέση του Ακη Πετρετζίκη και της Φωτεινής Παπαλεωνιδοπούλου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Down Town το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί μετά από περίπου 4 μήνες σχέσης.

Η σχέση του Ακη Πετρετζίκη και της Φωτεινής Παπαλεωνιδοπούλου, γνωστή και ως το κορίτσι που έσβησε την ολυμπιακή φλόγα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2014, έγινε γνωστή το καλοκαίρι του 2018.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??????? ?. ????????????????? (@foteini_papaleon) στις 19 Αύγ, 2018 στις 4:41 πμ PDT

Μάλιστα από την πλευρά της η μελαχρινή καλλονή έχει δημοσιεύεσει αρκετές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και διάσημο σεφ στο Instagram, κυρίως από την περίοδο των διακοπών τους στα ελληνικά νησιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??????? ?. ????????????????? (@foteini_papaleon) στις 15 Αύγ, 2018 στις 1:11 πμ PDT

Ωστόσο πλέον το ζευγάρι έχει χωρίσει, σε μία περίοδο μάλιστα που ο Ακης Πετρετζίκης έχει δοθεί ολοκληρωτικά στην δουλειά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??????? ?. ????????????????? (@foteini_papaleon) στις 12 Αύγ, 2018 στις 11:58 μμ PDT

Από την μία η συμμετοχή του ως κριτής στο Bake Off και από την άλλη η εκπομπή του,«Kitchen Lab», στον Alpha, δεν του αφήνουν περιθώρια για να αφιερωθεί στην προσωπική του ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ