Ποιο ζευγάρι χολιγουντιανών σταρ έκανε βόλτα ολόγυμνο, πάνω σε σκούτερ, στο κέντρο της Αθήνας; [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιο ζευγάρι χολιγουντιανών σταρ έκανε βόλτα ολόγυμνο, πάνω σε σκούτερ, στο κέντρο της Αθήνας; [εικόνες]

Χριστιγιουννιάτικη Αθήνα /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε χθες σε όσους κυκλοφορούσαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας ένας νεαρός άνδρας που οδηγούσε γυμνός μία μηχανή, με συνεπιβάτιδά του μία επίσης γυμνή γυναίκα.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για τον Σεμπάστιαν Σταν, τον Αμερικανό ηθοποιό που είναι γνωστός για τον ρόλο του ως Μπάκι Μπαρνς στις ταινίες της Marvel «Avengers».

Ο 36χρονος ηθοποιός είχε ως συνεπιβάτιδα την επίσης ολόγυμνη Ντενίζ Γκοφ, καθώς κινηματογραφούσαν μία σκηνή από την επερχόμενη ταινία τους «Monday».

| Sebastian and Denise Gough filming their new movie “Monday” in Athens! Credit to photographer! pic.twitter.com/c4HFN6RmAr

Ο ηθοποιός φαίνεται πως ξεπάγιασε καθώς έσφιγγε τα δόντια του, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην Αθήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joyee ( Luiciana123@gmail.com) (@wintersoldiers_stan_) στις 28 Νοέ, 2018 στις 4:58 μμ PST

Η Ιρλανδή συμπρωταγωνίστρια ήταν κολλημένη επάνω στον Σεμπάστιαν προκειμένου να ζεσταθεί πάνω στο κίτρινο σκούτερ που ήταν τοποθετημένο στο πίσω μέρος ενός ρυμουλκούμενου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebastian Stan (@imsebastianstan) στις 21 Σεπ, 2018 στις 7:09 πμ PDT

Τους δύο ηθοποιούς συνόδευαν μέλη της παραγωγής – όλοι τους όμως ήταν ντυμένοι με χοντρά ρούχα και φορούσαν επίσης σκουφιά και γάντια.

Σύμφωνα με το IMDb, η ταινία «Monday» περιγράφει την ιστορία «δύο αυτοκαταστροφικών Αμερικανών, που ζουν μεταξύ της Αθήνας και των ελληνικών νησιών και τελικά ερωτεύονται».

Ο Σεμπάστιαν Σταν πάντως φαίνεται πως έχει μαγευτεί από την Ελλάδα, καθώς στον λογαριασμό του στο Instagram έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη Διώρυγα της Κορίνθου αλλά και από τον Ναό του Ολυμπίου Διός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebastian Stan (@imsebastianstan) στις 13 Αύγ, 2018 στις 8:20 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebastian Stan (@imsebastianstan) στις 14 Αύγ, 2018 στις 12:19 μμ PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ