10 τροφές που πρέπει να αποφεύγεις όταν είσαι άρρωστος -Επιδεινώνουν την υγεία σου - iefimerida.gr

10 τροφές που πρέπει να αποφεύγεις όταν είσαι άρρωστος -Επιδεινώνουν την υγεία σου

Ιωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διανύουμε μια περίοδο κατά την οποία οι ιώσεις βρίσκονται σε έξαρση.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες, η πολυκοσμία, οι ασφυκτικές καθημερινές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τον κακό ύπνο, την κακή ψυχολογία και διατροφή μπορούν να πλήξουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Με τον καιρό να αλλάζει απότομα και να επιδεινώνεται, ολοένα και περισσότεροι από εμάς θα πέσουμε «θύματα» του κρύου καιρού, με το κρυολόγημα και την εποχική γρίπη να είναι οι πιο συνήθεις αιτίες που μας κρατούν στο σπίτι.

Η σωστή διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάρρωση από ένα κρυολόγημα ή κάποια άλλη ίωση. Ακόμη σημαντικότερη είναι όμως η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, ιδίως αν έχουμε πυρετό.

Η απώλεια της όρεξης αποτελεί σύνηθες φαινόμενο σε περίπτωση κρυολογήματος ή γρίπης. Οι ειδικοί λένε ότι δεν πρέπει να πιέζουμε τον εαυτό μας να φάει, αν δεν το επιθυμεί.

Ο ασθενής δεν πρέπει να τρώει με το ζόρι.

Αν διανύεις ένα διάστημα κατά το οποίο προσπαθείς να καταπολεμήσεις μια ίωση που σε έχει καταβάλει δες ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγεις για να μην επιδεινώσεις την κατάστασή σου.

Διάβασε ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγεις όταν είσαι άρρωστος στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ