Αυτή είναι η τράπεζα που σε πληρώνει για να... περπατάς - iefimerida.gr

Αυτή είναι η τράπεζα που σε πληρώνει για να... περπατάς

Υπόσχεται υψηλότερο επιτόκιο στους καταθέτες που αφήνουν το αυτοκίνητο παρκαρισμένο και περπατάνε -Φωτογραφία: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ / EUROKINISI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τράπεζες μπορεί να επιστρατεύσουν διάφορες ιδέες για να προσελκύσουν πελάτες αλλά οπωσδήποτε η ουκρανική τράπεζα Monobank διεκδικεί επάξια βραβείο ευρηματικότητας.

Σε μία χώρα όπως η Ουκρανία που μαστίζεται από τις καρδιακές παθήσεις και είναι πρώτη στον σχετικό μακάβριο κατάλογο μεταξύ όλων των χωρών του πλανήτη, η Monobank υπόσχεται υψηλότερο επιτόκιο στους καταθέτες που αφήνουν το αυτοκίνητο παρκαρισμένο και περπατάνε. Για να τους κρατήσει σε φόρμα, όμως, η τράπεζα προβλέπει επίσης να τους τιμωρεί με μείωση του επιτοκίου κάθε φορά που «κολλάνε» στον καναπέ.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr για το πώς ακριβώς η Monobank «μετράει» τους καταθέτες ανταμείβει εκείνους που κινούνται περισσότερο και τιμωρεί όποιους επιχειρούν να ξεγελάσουν το σύστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ