Βίντεο-σοκ πριν το Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ: Μάνα... χούλιγκαν τυλίγει με κροτίδες την κόρη της [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ πριν το Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ: Μάνα... χούλιγκαν τυλίγει με κροτίδες την κόρη της [βίντεο]

Η στιγμή που η ασυνείδητη μητέρα «ντύνει» με κροτίδες την κόρη της / Φωτογραφία: Τwitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα εξοργιστικό βίντεο από το περιθώριο του αργεντίνικου ποδοσφαιρικού ντέρμπι -τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες- μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς ανέβασε χθες ένας χρήστης του Twitter.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια μητέρα να... ζώνει την κόρη της με μια σειρά από κροτίδες, τυλίγοντάς την μάλιστα με μονωτική ταινία, προκειμένου να περάσει τον έλεγχο των αστυνομικών και να τις βάλει στο γήπεδο. Στα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο, το κοριτσάκι φαίνεται να χαμογελά αμήχανα, δίχως να αναγνωρίζει τον κίνδυνο, καθώς η μάνα του, οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ, ολοκληρώνει το... έργο της.

Here's a River Plate supporter attaching flares to a young girl in order to get them into the stadium. pic.twitter.com/fLNuV0QuI3

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας αναβλήθηκε τελικά λόγω εκτεταμένων επεισοδίων και θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22:00 (ώρα Ελλάδος). Τα επεισόδια ξεκίνησαν με την επίθεση χούλιγκαν της Ρίβερ Πλέιτ κατά του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσα τα αργεντίνικα ΜΜΕ, από την επίθεση τραυματίστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και μέλη της αποστολής της Μπόκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κροτίδες Κόπα Λιμπερταδόρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ