Οι νέες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που θα δεχθεί το Google + - iefimerida.gr

Οι νέες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που θα δεχθεί το Google +

χρήστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Google τελικά δεν το βάζει κάτω. Μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της να αγοράσει το «Instagram», και να προσθέσει τους χρήστες στου στο «Google+», τώρα η εταιρεία, σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις της πλατφόρμας του κοινωνικού της δικτύου.

Όπως φαίνεται η Google, δεν το βάζει κάτω, γι'αυτό λοιπόν αναμένεται να δούμε σημαντικές βελτιώσεις σε ό,τι αφορά την πλοήγηση με προσθήκη δυνατοτήτων «drag-and-drop» στοιχείων «hover over». Επίσης σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας, ο τρόπος με τον οποίο ο χρήστης θα εντοπίζει θέματα που τον ενδιαφέρουν, όπως άλλες σελίδες και άλλα προφίλ, θα γίνει πολύ πιο εύκολος. Τέλος τα «Google+ Hangouts» αποκτούν το δικό τους χώρο.

Ακόμη ευκολότερη αναμένεται να γίνει και η χρήση του «News Feed».

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Google, πλέον οι χρήστες του «Google +» έχουν φτάσει τα 170 εκατομμύρια, ωστόσο η καταμέτρηση αυτή γίνεται σύμφωνα με το πόσοι χρήστες κάνουν χρήση των δεκάδων υπηρεσιών που είναι συνδεδεμένες με την πλατφόρμα και όχι με το πόσοι επισκέπτονται απευθείας την διεύθυνση «plus.google.com».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ