Σπάνιο κλικ -Η Μαντόνα ανεβάζει φωτογραφία με τα έξι παιδιά της και το ίντερνετ παθαίνει παροξυσμό [εικόνα] - iefimerida.gr

Σπάνιο κλικ -Η Μαντόνα ανεβάζει φωτογραφία με τα έξι παιδιά της και το ίντερνετ παθαίνει παροξυσμό [εικόνα]

Η Μαντόνα με την κόρη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαντόνα, σε μια μόνο φωτογραφία, έδειξε ποια είναι η αληθινή της «περιουσία».

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την Ημέρα των Ευχαριστιών, μοιράστηκε ένα σπάνιο καρέ: η 22χρονη Λούρδη, ο 17χρονος Ρόκο, η 13χρονη Μέρσι, ο 12χρονος Ντέιβιντ και οι 6χρονες δίδυμες Έσθερ και Στέλλα ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Η Μαντόνα διάλεξε να εκφράσει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τον ρόλο των παιδιών της στη ζωή της.

Στα 60 της χρόνια, η pop star ξέρει πια καλά τι είναι αυτό που αξίζει πραγματικά: τα χρήματα, η δόξα, η αναγνώριση φέρνουν μια πρόσκαιρη αίσθηση πληρότητας. Χωρίς την ουσιαστική ανθρώπινη επαφή και την παρουσία αγαπημένων προσώπων στη ζωή της, η αξία των υλικών αγαθών συρρικνώνεται.

Την Ημέρα των Ευχαριστιών -μια γιορτή αφιερωμένη στην οικογένεια στις ΗΠΑ- η Μαντόνα δημοσίευσε την φωτογραφία που αποτελεί το «πορτραίτο» της ζωής της.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαντόνα, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα ΜΑΝΤΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ