Η UEFA ετοιμάζει τιμωρία για την Ελλάδα -Για τις εικόνες ντροπής με τα ναζιστικά σύμβολα στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Η UEFA ετοιμάζει τιμωρία για την Ελλάδα -Για τις εικόνες ντροπής με τα ναζιστικά σύμβολα στο ΟΑΚΑ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με «καμπάνα» απειλείται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Εθνική ομάδα, για τις εικόνες ντροπής με τα ναζιστικά σύμβολα στο παιχνίδι με την Εσθονία.

Διότι μετά από σχετική απόφαση όλα μπαίνουν πια στο μικροσκόπιο της UEFA, έπειτα και από την εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας που έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ευάγγελος Ιωαννίδης.

Ο Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχικής ορίστηκε να κάνει έρευνα για τις σημαίες με ναζιστικά σύμβολα, το κάψιμο της τουρκικής σημαίας και όσα ακραία έγιναν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, κάτι που σημαίνει ότι πλέον τίθεται ανοιχτά θέμα τιμωρίας της Εθνικής, αφού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι ιδιαίτερα «ευαίσθητη» σε ότι αφορά την εκδήλωση ακραίων πολιτικών πεποιθήσεων σε αγώνες που τελούν υπό την αιγίδα της. Και ειδικά σε ότι αφορά ναζιστικά σύμβολα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ UEFA ναζί σύμβολα ΟΑΚΑ Εθνική Ομάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ