Η Γαρυφαλιά αποκαλύπτει ωμά τι γίνεται στο GNTM -«Η Μέγκι είναι ο Σατανάς ο ίδιος» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Γαρυφαλιά αποκαλύπτει ωμά τι γίνεται στο GNTM -«Η Μέγκι είναι ο Σατανάς ο ίδιος» [βίντεο]

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μπαρούτι» μυρίζει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model με τα κορίτσια να έχουν χωριστεί σε ομάδες.

Αν και αρχικά φαινόταν ότι η κόντρα ήταν ανάμεσα στην «τριάδα της φωτιάς (Μέγκι, Εύη, Μικαέλα) και στις υπόλοιπες, η κατάσταση άλλαξε με την αποχώρηση της Μέγκι. Τότε, δειλά-δειλά οι ισορροπίες άρχισαν να αλλάζουν και να αποκαλύπτονται νέες παρέες και μια νέα... τριάδα.

Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και στην επιφάνεια βγήκε η συμπεριφορά της Ειρήνης Ερμίδου, η οποία φαίνεται να κατακρίνει την Ξανθούλα Τζερεφού για τα κιλά της. Το μοναδικό plus size μοντέλο του GNTM είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις της πως η Ερμίδου της «την είχε πει» για τα κιλά της, την ώρα που έτρωγε. Η συμπεριφορά της Ερμίδου αποκαλύπτεται και στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου, που ρωτά τον καλεσμένο, διατροφολόγο Διονύση Πάνο: «Γιατί το λίπος δείχνει τόσο εδώ;», δείχνοντας την Ξανθούλα.

Στη συνέχεια, οι δύο παίκτριες έρχονται σε αντιπαράθεση σχετικά με το ζήτημα των κιλών της παίκτριας.

Οι «βόμβες» της Γαρυφαλλιάς

Την ίδια ώρα, η Γαρυφαλιά Καληφώνη, που αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM, αποκαλύπτει στο YouTube channel του Gingerbread Bae όλο το «καυτό» παρασκήνιο του GNTM.

Η Γαρυφαλιά χαρακτήρισε ψεύτρες την Εύη, την Ξανθούλα και την Ειρήνη Στεργιανού, μιλώντας για διάφορα περιστατικά μέσα στο σπίτι.

«Η Αμανατίδου είναι όντως διπρόσωπη όπως έχει πει η Μέγκι χίλιες φορές;» την ρώτησαν με την πρώην παίκτρια να απαντάει: «Σε κάποια που έχει πει η Μέγκι συμφωνώ. Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω. Αλλά θα δείτε στη συνέχεια κάποια επεισόδια και θα καταλάβετε».

«Ποιες κράζουν την Ξανθή πίσω από τις κάμερες;», είναι η άλλη ερώτηση.

«Παιδιά την Ξανθή δεν την κράζει καμία. Η Ξανθή κράζει εμάς πίσω από τις κάμερες. Είδατε τι μάθατε», απάντησε η Γαρυφαλιά μεταξύ άλλων.

Η Γαρυφαλλιά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ειρήνη Ερμίδου, αφού ανέφερε ότι έχει τον καλύτερο χαρακτήρα από όλες. πρόσθεσε: «Οff camera έχουμε τσακωθεί πάρα πολλές φορές. Η αλήθεια είναι ότι off camera τα κορίτσια τσακωνόντουσαν πιο συχνά και με πιο πολύ υφάκι. Προσπαθούσαν να μας πλησιάσουν για να μην φαίνεται ότι ξεχωρίζουν. Κάτι που δεν το δεχόμασταν, γιατί είχαμε καταλάβει το κόλπο τους. (…) Αυτές που δεν έδειχναν αυτό που είναι, είναι η Ξανθούλα, η Εύη, Μικαέλα, Μέγκι και η Ειρήνη Στεργιανού… Είχαν γίνει πολλά σκηνικά με την Ειρήνη Στεργιανού, έλεγε πολλά ψέματα, αλλά και η Ξανθούλα. Άναβαν ένα κερί στο δωμάτιό τους και καλούσαν πνεύματα και καλά (…) Η Μέγκι είναι ο Σατανάς ο ίδιος».

«Με τις τρέλες εκεί μέσα φοβόμουνα μην με σκοτώσουν, φοβόμουνα για την ζωή μου. (…). Η Ξανθή κράζει εμάς. (…) Οι τσακωμοί ήταν όλοι αυθόρμητοι και με κακία, που δεν ήταν τίποτα στημένο (…) Φέτος απλά τα κορίτσια είχαν μπει με το σκεπτικό ότι ”αν μιλάω μπροστά στην κάμερα και βγάζω κακίες και μα μου και όλα αυτά, και θα με αγαπήσει ο κόσμος και θα μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί θα έχω τηλεθέαση” (…) Η Εβελίνα έκλαιγε συνέχεια για την κορούλα της», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ