H Ξανθή του GNTM μιλά για την «κόλαση» που περνά στο σπίτι: «Μου λένε, μην τρως θα παραξεχειλώσεις» [βίντεο] - iefimerida.gr

H Ξανθή του GNTM μιλά για την «κόλαση» που περνά στο σπίτι: «Μου λένε, μην τρως θα παραξεχειλώσεις» [βίντεο]

Ξανθούλα από το GNTM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κορίτσια του GNMT κάθε εβδομάδα λιγοστεύουν με αποτέλεσμα να αυξάνεται όλο και περισσότερο ο ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Στο στόχαστρο των αρνητικών σχολίων και αυτή την εβδομάδα βρέθηκε η Ξανθούλα, η οποία αποκάλυψε πως περνάει μία κόλαση μέσα στο σπίτι του GNTM.

Το μοναδικό plus size μοντέλο του ριάλιτι φαίνεται πως δέχεται κρητικές και μπηχτές από τις υπόλοιπες για το τι τρώει και το πόσο τρώει μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα μερικά σχόλια που δέχτηκε ήταν και ο λόγος να της ανοίξει η μύτη στον ύπνο της.

«Γενικά, εγώ δεν περνάω καλά στο σπίτι, γιατί έχουν υπάρξει διάφορα σχόλια στο πρόσωπό μου. Και καλά ότι δεν πρέπει να είμαι στο σπίτι. Η Μικαέλα γυρίζει και μου λέει: “Ξανθούλα τι έφαγες σήμερα”; Η Ερμίδου μου κάνει “ Ξανθή μην τρως τόσο. Κρίμα. Είσαι μοντέλο και θα παραξεχειλώσεις”. Επαθα το σοκ της ζωής μου. Με έκανε εκείνο το βράδυ να ανοίξει η μύτη μου στον ύπνο» δηλώνει χαρακτηριστικά στην κάμερα του show.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η κοκκινομάλλα δέχεται αρνητικά σχόλια.

Πριν μερικά επεισόδια η κλίκα του GNTM την είχε σχολιάσει αρνητικά για τα θετικά σχόλια που έλαβε από τους κριτές, ενώ η Μέγκι Ντρίο που αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας από τον διαγωνισμό, την είχε χαρακτηρίσει καρτούν. Βέβαια αυτό τότε είχε γίνει πίσω από την πλάτη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM ΞΑΝΘΟΥΛΑ παίκτριες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ