Γιατί χώρισαν για κάποιους μήνες Κέιτ-Γουίλιαμ -Το... μπούλινγκ για τους γονείς της και την καταγωγή της - iefimerida.gr

Γιατί χώρισαν για κάποιους μήνες Κέιτ-Γουίλιαμ -Το... μπούλινγκ για τους γονείς της και την καταγωγή της

Κέιτ και Γουίλιαμ /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ μετρούν ένα χωρισμό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα χρόνια του πανεπιστημίου, όταν και οι δυο φοιτούσαν στο περίφημο Σεντ Αντριου. Λέγεται ότι η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ, είναι αυτή που είχε... σχέδιο και αυτή που ουσιαστικά είχε βάλει στο μάτι τον Γούλιαμ. Εκείνη λέγεται ότι επέλεξε το πανεπιστήμιο της Κέιτ και χρειάστηκε μάλιστα να ταξιδέψει ως τη Βενετία για να συναντήσει την κόρη της στις διακοπές της και να την πείσει ότι πρέπει να πάει στο Σεντ Αντριου.

Στην αποφοίτησή της από το Σεν Αντριους

Η Κέιτ πήγε στο Σεντ Αντριου λοιπόν, τα πράγματα ήρθαν όπως τα ήθελε η μαμά Κάρολ, γνωρίστηκε με τον Γουίλιαμ, έγιναν ζευγάρι και άρχισαν δειλά δειλά και να κυκλοφορούν μαζί.

Ενα χρόνο μετά την αποφοίτηση, σε γάμο, μαζί με τον Γουίλιαμ.

Ενώ μετρούσαν αρκετά χρόνια σχέσης, όμως, το 2007, Κέιτ και Γουίλιαμ χώρισαν.

Μετά το χωρισμό με τον Γουίλιαμ, το 2007
Οι κάμερες την κυνηγούσαν και κατά το χωρισμό
Ο χωρισμός Γουίλιαμ-Κέιτ διήρκεσε μερικούς μήνες

Ο χωρισμός τους κράτησε μερικούς μήνες και το ζευγάρι επανασυνδέθηκε.

Το τι μεσολάβησε το διάστημα αυτό κανείς δεν γνωρίζει επακριβώς, ωστόσο έχουν γραφτεί πολλά. Οπως πολλά έχουν γραφτεί και για τους λόγους για τους οποίους χώρισε τότε το ζευγάρι.

Ενα νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τώρα ότι ο λόγος δεν ήταν άλλος από τους... γονείς της Κέιτ.

Ο δημοσιογράφος Duncan Larcombe appears στο ντοκιμαντέρ William & Kate: The Journey δίνει τις δικές του εκδοχές, μετά το σχετικό ρεπορτάζ του.

Το ζευγάρι χώρισε, λέει ο Larcombe, γιατί η Κέιτ Μίντλετον έδωσε τελεσίγραφο στον Γουίλιαμ για να παντρευτούν. Ωστόσο, ρόλο έπαιξε και η οικογένεια της Κέιτ.

«Η δικιά μου θεωρία είναι ότι χώρισαν λόγω του οικογενειακού background της Κέιτ», υποστηρίζει.

Ο δημοσιογράφος, αναφέρει μάλιστα, επικαλούμενος άτομα κοντά στον Γουίλιαμ, ότι οι φίλοι του πρίγκιπα τον πείραζαν για το γεγονός ότι η μητέρα της Κέιτ ήταν αεροσυνοδός και γενικότερα για την οικογένειά της η οποία δεν είχε καμία σχέση με τη μεγαλοαστική τάξη της Βρετανίας.

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά κάθε φορά που έβλεπαν την Κέιτ έλεγαν κρυφά μεταξύ τους «doors to manual», μια έκφραση που δίνεται ως εντολή στις αεροσυνοδούς κατά την προσγείωση, όταν πρέπει να γυρίσουν τις πόρτες του αεροσκάφους στη χειροκίνητη λειτουργία.

«Το παλάτι τώρα αρνείται αυτή τη φημολογία, αλλά υπήρχαν ένας-δυο άνθρωποι στο στενό κύκλο του Γουίλιαμ που πίστευαν ότι η Κέιτ δεν κάνει για αυτόν, γιατί προέρχεται από τη μεσοαστική τάξη», υποστηρίζει.

Οι παππούδες της Κέιτ από την πλευρά της μητέρας της ήταν οικοδόμοι και ανθρακωρύχοι, ενώ η μητέρα της εργάστηκε ως αεροσυνοδός και ο πατέρας της ως τεχνικός αεροσκαφών στην British Airways πριν και οι δυο τα παρατήσουν όλα και στήσουν τη δική τους διαδικτυακή επιχείρηση από την οποία έγιναν πλούσιοι.

Οι γονείς της Μίντλετον διατηρούν την οικογενειακή επιχείρηση Party Pieces, έχουν ένα σπίτι του 1 εκατ. λιρών στο Μπλάκμπερι, αγόρασαν ένα διαμέρισμα των 750.000 λιρών στο Τσέλσι και έστειλαν και τα τρια παιδιά τους σε ένα πολύ καλό ιδιωτικό σχολείο για το οποίο πλήρωσαν 27.000 λίρες το χρόνο για το καθένα.

Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον, στο Μπλάκμπερι, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα Γουίλιαμ-Κέιτ

Μπορούν σίγουρα δε, να υπερηφανεύονται ότι καλοπάντρεψαν τις κόρες τους, την Κέιτ με τον διάδοχο του θρόνου, ο οποίος και κάποια στιγμή στο μέλλον θα την κάνει... βασίλισσα και την άτακτη κόρη τους Πίπα με έναν εκατομμυριούχο τραπεζίτη, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει και τίτλο.

Ο γάμος της Πίπα με τον Τζέιμς Μάθιου, πριν ένα χρόνο

Επίσης, μπορούν να υπερηφανεύονται ότι οριακά... εξοβέλισαν τον Κάρολο, αναθρεύοντας κατ' αποκλειστικότητα σχεδόν τα τρία τους εγγόνια, με πρώτον και κύριο τον πρίγκιπα Τζορτζ διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Ο μικρός Τζορτζ περνά τον περισσότερο χρόνο με τους παππούδες τους στο Μπλάκμπερι, ενώ Κάρολ και Μάικλ είναι πανταχού παρόντες. Μαζί φυσικά πηγαίνον και διακοπές. Ολα αυτά εν αντιθέση με τον Κάρολο που έχει ένα παράπονο, ότι δεν τον αφήνουν να περάν χρόνο με τα εγγόνια του.

Η επανασύνδεση Κέιτ Γουίλιαμ και ο γάμος

Οταν το ζευγάρι χώρισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ το έριξε στη δουλειά, δούλευε στη βασιλική αεροπορία, ενώ η Κέιτ Μίντλετον το έριξε για τα καλά έξω. Ομως, όλο αυτό το διάστημα δεν είπε κουβέντα για τη σχέση της με τον πρίγκιπα.

Ο Γουίλιαμ επέλεξε να χωρίσει θέλοντας να αποφύγει να κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν και οι γονείς του και παντρεύτηκαν βιαστικά. Με άλλα λόγια ήθελε να το ξανασκεφτεί.

Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε οριστικά τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου όταν ταξίδεψαν μαζί ως τις Σεϊχέλες. Εκεί ο Γουίλιαμ λέγεται ότι υποσχέθηκε στην Κέιτ ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα της κάνει πρόταση γάμου. Και όντως της έκανε, το 2010. Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του 2010 και το Μάιο του 2011 οι δυο τους παντρεύτηκαν στον πιο εντυπωσιακό βασιλικό γάμο μετά από αυτόν του Καρόλου και της Νταϊάνα.

Γουίλιαμ και Κέιτ στην πρώτη εμφάνιση μετά την επανασύνδεση το 2007
Party girl η Κέιτ, μετά την επανασύνδεση
Και η πρώτη επίσημη εμφάνιση, στο χορό της βασιλικής αεροπορίας
Σε γάμο μαζί με την οικογένεια του Γουίλιαμ, το 2008
Γιατί χώρισαν για κάποιους μήνες Κέιτ-Γουίλιαμ -Το... μπούλινγκ για τους γονείς της και την καταγωγή της  | iefimerida.gr 11
Το 2010 στην ανακοίνωση του αρραβώνα
Τον Μάιο του 2011 στον βασιλικό γάμο

Οι δυο τους πάντως, στη συνέντευξη που έδωσαν στον αρραβώνα τους, μιλώντας για το χωρισμό του 2007 είπαν ότι έγινε για κακό.

«Τότε δεν ήμουν χαρούμενη με το χωρισμό, αλλά στην πραγματικότητα με έκανε πιο δυνατή. Από τέτοιες καταστάσεις μαθαίνεις πράγματα για τον εαυτό σου που ίσως να μην είχες συνειδητοποιήσεις», είπε η Μίντλετον.

«Ήμασταν και οι δυο πολύ μικροί, και οι δυο ψάχναμε τους εαυτούς μας και είμαστε και διαφορετικοί χαρακτήρες. Είναι δύσκολο να ψάχνεις να βρεις το δρόμο σου και εκείνη τη στιγμή δώσαμε ο ένας χώρο στον άλλο και αυτό δούλεψε και ήταν για καλό», είχε πει από την πλευρά του ο Γουίλιαμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Γουίλιαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ