Λαγκάρντ: Κυβέρνηση συνεργασίας και μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Λαγκάρντ: Κυβέρνηση συνεργασίας και μετά τις εκλογές

Λαγκάρντ: Μια κυβέρνηση συνεργασίας θα ήταν οδηγός για τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυβέρνηση συνεργασίας και μετά τις εκλογές για να ισχυροποιηθεί η χώρα, προτείνει η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία παράλληλα αναγνώρισε το θάρρος και τις θυσίες του ελληνικού λαού.

Με τη νέα παράμβασή της, ενόψει εκλογών, η κ.Λαγκάρντ, τονίζει ότι «ένας συνασπισμός των πολιτικών παρατάξεων μπορεί να ισχυροποιήσει και να είναι οδηγός στη δύσκολη δοκιμασία που πρέπει να κάνει η χώρα», επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι «θετικό» το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, «βρίσκεται σε αυτό το πνεύμα».

Επίσης, για άλλη μία φορά αναγνωρίζει το θάρος , τις προσπάθειες και τις θυσίες του ελληνικόύ λαού λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το θάρρος των Ελλήνων είναι σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί». Ειδική αναφορά έκανε στους Ελληνες δημοσίους υπαλλήλους, τους εργαζόμενους και όσους όπως, είπε «πληρώνουν τους φόρους τους και δέχονται τη θυσία των περικοπών σε συντάξεις και σε μισθούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ