Επέστρεψε στην Ελλάδα η Βικτώρια Καρύδα -Τι ζήτησε από τον δικηγόρο της - iefimerida.gr

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Βικτώρια Καρύδα -Τι ζήτησε από τον δικηγόρο της

Βικτώρια Καρύδα/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Βικτώρια Καρύδα μετά την ταφή του συζύγου της Γιάννη Μακρή στο νεκροταφείο Rookwood στην Αυστραλία.

Μετά την κηδεία στην Αυστραλία, το μοντέλο και σύζυγος του 46χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στην Βούλα, γύρισε στην Ελλάδα για να φροντίσει τα παιδιά της.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Espresso η Βικτώρια Καρύδα διασφάλισε και τα κληρονομικά δικαιώματα τους μετά τον χαμό του πατέρα τους.

Μάλιστα, απευθύνθηκε στον γνωστό δικηγόρο, Νίκο Αγαπηνό, τον οποίο εξουσιοδότησε για να αναλαμβάνει όλα τα μέτωπα που είναι ανοιχτά.

Ο δικηγόρος επισημαίνει: «Η κύρια Καρύδα μάς ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεων της για τις οποίες θα κινηθούμε ώστε να διασφαλιστούν τα κληρονομικά δικαιώματα των κοινών τους τέκνων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ