Στην Αυστραλία η κηδεία του Μακρή -Δεν γυρίζει στην Ελλάδα η Βικτώρια Καρύδα, φοβάται - iefimerida.gr

Στην Αυστραλία η κηδεία του Μακρή -Δεν γυρίζει στην Ελλάδα η Βικτώρια Καρύδα, φοβάται

Φοβάται για την ζωή της η Βικτώρια Καρύδα. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και για την ζωή της φοβάται πλέον η Βικτώρια Καρύδα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι τους στη Βούλα.

Στο σπίτι των πεθερικών της σχεδιάζει να μείνει η Βικτώρια Καρύδα ενώ δεν σκέφτεται καθόλου να επιστρέψει στην Ελλάδα

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι φίλοι της Βικτώριας λένε πως η πρώην playmate φοβάται για την ζωή της, και πως σχεδιάζει να μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία, την πατρίδα του συζύγου της, για να μεγαλώσει τα παιδιά της στο σπίτι των πεθερικών της στο Μόσμαν, ένα προάστιο του Σίδνεϊ.

«Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα, σε καμία περίπτωση» δήλωσε μια πηγή κοντά στην οικογένεια στην Daily Telegraph. «Είδε τον Γιάννη νεκρό, έχει τελειώσει με την Ελλάδα».

Η Βικτώρια Καρύδα με τον πεθερό της, Στέλιο Μακρή

Στην ίδια εφημερίδα, μίλησε και ο Στέλιος Μακρής, ο πατέρας του άτυχου επιχειρηματία.

Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του

Ο 82χρονος Στέλιος Μακρής μίλησε για τον πόνο του να θάβεις τον γιο σου στο νεκροταφείο Ρόκγουντ στο δυτικό Σίδνεϊ το Σάββατο.

Ο Γιάννης Μακρής ήρθε αντιμέτωπος με τον δολοφόνο του

«Είμαι τόσο αναστατωμένος. Είδα τον γιο μου νεκρό. Ξέρεις τι είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Τώρα έχω χάσει δύο παιδιά. Τους είδα και τους δύο να πεθαίνουν», δήλωσε στην Daily Telegraph.

Να σημειωθεί ότι η ιδιωτική τελετή έγινε το Σάββατο και ο 46χρονος Γιάννης Μακρής θάφτηκε δίπλα στην αδερφή του, Βίκυ που είχε πεθάνει πριν από 30 χρόνια από λευχαιμία. Το παρόν στην κηδεία έδωσαν η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, ο έφηβος γιος του που είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο, οι γονείς του και ο αδερφός του, Άλεξ Μακρής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ