Καρατζαφέρης: Οι εκλογες της 6ης Μαΐου είναι βιαστικές και εκβιαστικές - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Οι εκλογες της 6ης Μαΐου είναι βιαστικές και εκβιαστικές

Καρατζαφέρης: Οι εκλογες της 6ης Μαΐου είναι βιαστικές και εκβιαστικές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης υποστήριξε σήμερα πως ο λαός θα καταλάβει ότι πρέπει να ψηφίσει με τη νόησή του και όχι με τον θυμό του, ενώ τόνισε πως οι εκλογές «θα ξεμπερδέψουν και δεν θα μπερδέψουν περισσότερο τα πράγματα». Ωστόσο τόνισε πως οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι «βιαστικές» και «εκβιαστικές».

Ο κ.Καρατζαφέρης απευθυνόμενος στους πολίτες τόνισε ότι θα ψηφίσουν για να βγει ένας νέος πρωθυπουργός, είπε μάλιστα χαρακτηριστικά «δεν ψηφίζετε για ακρότητες. Δεν ψηφίζετε ευκαιριακά. Δεν ψηφίζετε ανθρώπους να επιβάλουν εκβιασμούς και μονόδρομους».

Αναφερόμενος στο κόμμα του, είπε ότι «ο ΛΑΟΣ, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Ελλάδας και προτάσσοντας πάντα την Ελλάδα, ξεκινά αυτήν την κούρσα με πολύ κέφι, με πολύ αισιοδοξία, σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει εκείνους που σκέπτονται και όχι εκείνους οι οποίοι αψηφούν τον Ελληνικό λαό» και κατέληξε:

«Και αυτοί που αψήφησαν τον ελληνικό λαό είναι αυτοί που τον οδήγησαν όμηρο μέσα στα αυστηρά πλαίσια της τρόικα, αφαιρώντας του ελπίδα και προσθέτοντας άγχος».

Στο μεταξύ ο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε σήμερα νέες προσχωρήσεις στις τάξεις του, μεταξύ των οποίων τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πέτρο Καραβίτη, ο οποίος θα πολιτευθεί στη Β' Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ